Del siden
 
       

Fra bioanalytiker til event-studerende

Mandag kl. 12.00 var der frist for at søge ind på en videregående uddannelse, og her har 433 unge valgt, at sætte Erhvervsakademi Dania i Randers som deres førsteprioritet. Det er 4 % flere end på samme tid sidste år. I alt har erhvervsakademiet modtaget 977 ansøgninger til dets uddannelser i Randers.
Artiklen fortsætter under billedet Sabrina, der har søgt ind på serviceøkonom på Dania
2021-09-10
Erhvervsakademi Dania
https://eadania.dk/nyheder-og-presse/nyheder/fra-bioanalytiker-til-event-studerende/

En af ansøgerne, er 23-årige Sabrina Andersen fra Hornslet. Det sidste år har hun læst til bioanalytiker i Aarhus, men siden start var hun usikker på, om det var det rette.

- Uddannelsen til serviceøkonom fangede mig bare med det samme og på en helt anden måde end bioanalytiker. Det var ikke helt mig, forklarer Sabrina Andersen.

Mere sikker i sit valg

Siden sin HF-eksamen har hun været i militæret og arbejdet som tjener i Grenaa og Randers, og hun har derigennem lært service- og oplevelsesbranchen godt at kende.

- Uddannelsen er meget anderledes end de, jeg ellers har hørt om, fordi den er så praksisnær. Studiet lyder og virker bare helt perfekt for mig, siger hun og tilføjer, hun svinger mellem at vælge speciale i enten events eller turisme. 

- Jeg kan mærke, at jeg glæder mig på en anden måde end, da jeg startede på bioanalytiker, fordi jeg føler mig mere sikker i mit valg end sidste gang. Så nu vil jeg bare gerne i gang igen, slutter Sabrina.

Sabrina Andersen og alle andre ansøgere til en videregående uddannelse får svar den 28.juli kl. 00.01 via e-boks.

Uddannelsen er meget anderledes end de, jeg ellers har hørt om, fordi den er så praksisnær. Studiet lyder og virker bare helt perfekt for mig,

- Sabrina Andersen, ansøger

Hjalp denne side dig?