Del siden
 
       

Glenn Hansen: Vietnam er mulighedernes land

Glenn Hansen har valgt at tilbringe otte måneders praktiktid i Vietnam. Hans udlandsrejse har været så dannende og berigende, at han anbefaler andre studerende at gøre det samme. Mød vores Årets Dania Praktik 2018 finalist fra Vietnam.
Artiklen fortsætter under billedet Glenn Hansen med sin chef giver high five
2024-04-15
Erhvervsakademi Dania
https://eadania.dk/nyheder-og-presse/nyheder/glenn-hansen-vietnam-er-mulighedernes-land/

Der blev givet "high fives" til Glenn Hansen, da han præsenterede nomineringen som Årets Dania Praktik 2018 for sin chef, Rick Yvanovich. Virksomheden TRG har base i Vietnam, og det var en glad chef, der kvitterede for nomineringen.

Glenn Hansen har kun positive ord til overs for direktøren.

- Jeg fik lov til at udvikle hjemmesiden til virksomheden. Det skete i konstruktiv dialog med Rick Yvanovich, hvis filosofi er, at alle mennesker skal høres og bidrage til udviklingen. Også når man er praktikant, siger Glenn Hansen.

Som handelsøkonom-studerende hos Erhvervsakademi Dania, valgte han sidste år at tage turen til Vietnam, og det har han ikke fortrudt. Faktisk har han været så vild med hvert eneste sekund i landet, at han er lidt nervøs for at vende hjem til Danmark for at færdiggøre studierne den 13.april.

Artiklen fortsætter under billedet Glenn Hansen med sin chef og kollega Glenn Hansen til højre ses her med CEO Rick Yvanovich i midten og til højre hans kollega og klassekammerat, James Garbutt

Store frihedsgrader og masser af indflydelse

Herudover har han selv været mødeleder og indkaldt alle mulige medarbejdere også på topniveau til en snak om konkrete udviklingsmuligheder, og han har i den grad følt sig som en del af virksomheden. De mange muligheder for at få indflydelse og store frihedsgrader har været guld værd for den 23-årige københavner.

- Jeg har haft nogle fantastisk udviklende måneder hernede, som bare er fløjet af sted i en superspændende kultur i et dynamisk land, hvor der er mange muligheder. Der er en stor grad af socialt fællesskab, og det har jeg virkelig sat pris på. Mine kolleger brænder for det, de gør, og alle vil gerne hjælpe hinanden. Og der er plads til, at man også kan være uenig. Jeg er så glad for at være her, fortæller Glenn Hansen.

Glenns fem forklarende punkter

Som handelsøkonom-studerende hos Erhvervsakademi Dania, valgte han sidste år at tage turen til Vietnam, og det har han ikke fortrudt. Faktisk har han været så vild med hvert eneste sekund, at han er lidt nervøs for at vende hjem til Danmark for at færdiggøre studierne den 13.april. Men han anbefaler andre studerende at gør det samme, for Vietnam er et spændende land, der kommer ind under huden på én.

Glenn Hansen uddyber:

- Jeg kan opsummere mit ophold i fem konkrete punkter, der gør, at min arbejdsplads skal have titlen som Årets Dania Praktik 2018:

1. En masse 'hands on' marketing erfaring med mulighed for at prøve teori af
2. Gode kolleger der burger tid på at hjælpe en, invitere på events og så videre
3. Mulighed for at have vores CEO som mentor, bliver undervist i ledelse, motivation, samarbejde og meget andet
4. Fast paced miljø med hurtige forandringer og udfordringer, hver dag er anderledes og tilbyder nye muligheder.
5. Muligheden for selv at kunne arbejde med problemstillinger og selv komme op med løsninger på


Landsfinale i Lego House den 16.maj

Glenn Hansen skal dyste mod fire andre finalister fra Erhvervsakademi Danias campusser den 11. april på Campus Randers. Der sker via Skype, da han stadigvæk er i Vietnam. Hvis han vinder, går han videre til landsfinalen i Lego House i Billund den 16. maj, hvor alle landets erhvervsakademier er med.

Dommerpanelet her består af blandt andre folketingspolitikeren Christine Antorini fra Socialdemokratiet og administrerende direktør i Lego House, Jesper Vilstrup.

 

 

 

 

Hjalp denne side dig?