Del siden
 
       

Jacob tager sin uddannelse fra Spanien

Med bopæl i Spanien, en travl hverdag med job og to små børn kan det være svært at finde tid til en ny uddannelse. For Jacob Birk har løsningen været at søge ind på Danias online markedsføringsøkonomuddannelse.
Artiklen fortsætter under billedet
2024-04-15
Erhvervsakademi Dania
https://eadania.dk/nyheder-og-presse/nyheder/jacob-tager-sin-uddannelse-fra-spanien/

Jacob Birk er oprindeligt uddannet speditør, men i dag arbejder han som projektleder hos Partnermedier og driver Fuengirola Wellness Center sammen med sin kæreste. Samtidig har han et ønske om at tage en uddannelse for at få nogle flere kompetencer i forhold til at arbejde med salg og markedsføring:

”Jeg har valgt at søge ind på online markedsføringsøkonomuddannelsen, fordi jeg vil have nogle konkrete faglige redskaber, jeg kan overføre direkte til mit daglige arbejde. Og så har det været afgørende for mit uddannelsesvalg, og for at få hverdagen til at gå op, at jeg kan følge uddannelsen online”, siger Jacob Birk.

For Jacob Birk er det vigtigt, at han i sit job har fingeren på pulsen. Han vil være bevidst om, hvilke digitale markedsførings-værktøjer han potentielt kan bruge, hvor han skal bruge dem, og hvordan de skal eksekveres for at få den største effekt. Det skal Online Markedsføringsuddannelsen hjælpe ham med at få styr på.

Det har været afgørende for mit uddannelsesvalg, og for at få hverdagen til at gå op, at jeg kan følge uddannelsen online.

Jacob Birk

Praktik i egen virksomhed
En vigtig del af online markedsføringsøkonom-uddannelsen er den tre måneder lange praktik. Her får de studerende chancen for at teste deres viden af i praksis. De fleste studerende kommer ud i private virksomheder, men der er også mulighed for at komme i praktik i sin egen virksomhed. Den mulighed vil Jacob tage:

Det er ideelt, at jeg kan komme i praktik i min egen virksomhed.

Jacob Birk

”Vi er i gang med at bygge Fuengirola Wellness Center op, og vi vil gerne ekspandere i fremtiden. Derfor er det ideelt, at jeg kan komme i praktik i min egen virksomhed. Her kender jeg problemstillingerne, jeg ved hvad vi skal arbejde med, og så får jeg mulighed for at vurdere effekten at de tiltag, vi sætter i søen”, forklarer Jacob Birk og runder af med et smil:

”Jeg har en hel del både teoretisk og praktisk erfaring med mig. Men målet med at tage en ny uddannelse er blandt andet, at jeg vil være skarpere på at forstå, udnytte og eksekvere de digitale muligheder der ligger i at bruge Facebook og Instagram og andre digitale platforme succesfuldt over for den målgruppe vi gerne vil ramme”.

Fakta
Navn: Jacob Birk
Uddannelse: Kommende studerende på online-markedsføringsøkonom-uddannelsen.
Bopæl: Bor med sin kone og to drenge på tre og fire år i Fuengirola, tæt på Malaga, i Spanien.

Hjalp denne side dig?