Del siden
 
       

Janie sikrede sig vigtig viden til praktik via Vietnam Summer School

Hun var som studerende på serviceøkonom med på Vietnam Summer School i sommer. Her er hendes Q&A om turen og bedste fotos fra rejsen
Artiklen fortsætter under billedet Janie, der læser på Erhvervsakademi Dania, sidder på kanten af vandet med et vandfald i baggrunden
2023-03-08
Erhvervsakademi Dania
https://eadania.dk/nyheder-og-presse/nyheder/janie-sikrede-sig-vigtig-viden-til-praktik-via-vietnam-summer-school/

- Jeg tilmeldte mig Vietnam Summer School, fordi jeg aldrig har været i Asien og har set så mange vidunderlige billeder fra Vietnam. Desuden ville det være alletiders mulighed for at få noget fagligt med sig hjem, da man samarbejder med studerende fra andre uddannelser, forklarer Janie Cristina Salskov, der læser online serviceøkonom med fokus på Travelguide management og privat bor i Viborg.

- Turen betød, at jeg lærte en del om mig selv i forhold til at rejse med andre. Jeg fik viden om en destination, som jeg bagefter kan bruge, idet jeg sidder og skal sælge rejser til Vietnam i min praktik i et rejsebureau, fortæller hun.

Artiklen fortsætter under billedet Janie, der læser på Erhvervsakademi Dania, er i en pool på rooftop terasse i Vietnam Vietnam er fuld af kontraster, og dem nød Janie at opleve på Vietnam Summer School

- Jeg lærte en del om Vietnam og deres kultur og havde nogle sjove og givende timer med lærerne og de andre studerende. Der var en del tid på egen hånd, jeg fik set den lyserøde kirke, badet i infinity pool på 26 etage og var en tur i bio med luksus ligge sæder og ekstremt god service, smiler hun.

Med holdet var hun også ude og se en dansk møbel fabrik, hvilket var meget spændende, ligesom hendes smag for rejseoplevelser blev pirret.

- Vi var på et eco resort på mekong deltaet. Det var SÅ smukt og et dejligt sted. Vi spiste hos lokale og cyklede på små stier ude på landet. Vi var også på en karaoke bar. Det er sindssygt så meget, de går op i det. Skal opleves, griner hun.

Der er mange ting at fortælle om, når Janie bliver spurgt til sin største oplevelse til Summer School.

- Det var at opleve kontrasterne derovre, hvordan deres skolesystem er i forhold til vores. Hvor vild en by Ho Chi Minh er, igen mange kontraster fra fattige kvarterer til store villaer. Storbyen er ikke det, der gjorde mest indtryk på mig, selvom jeg elskede morgenmaden og poolen på hotellets top. Jeg synes, den fedeste oplevelse var at komme op på Melia 5-stjernet resort. Her havde vi en dag med oplæg, og tid ved standen og poolen, så spiste vi sammen og jeg mødte en lokal violinist.

Med så mange oplevelser i rygsækken er spørgsmålet, om hun vil anbefale andre at tage afsted?

- Jeg vil sige JA!!! Afsted! Og kombiner det gerne med tid i Filippinerne først. Det gjorde jeg med et par andre studerende og skal helt sikkert derover igen! slutter Janie glad.

Artiklen fortsætter under billedet Udsigt over Vietnam flod med bjerge rundt om, hvor Janie rejste til som studerende på Erhvervsakademi Dania Fra pulserende byliv til stille hav med høje bjerge. Vietnam kan det hele

Hjalp denne side dig?