Del siden
 
       

Karriereskift – Nadia skal være finansøkonom

Nadia Kristensen er uddannet sygeplejerske og har i otte år arbejdet forskellige steder i psykiatrien. Nu skal der ske noget nyt, så hun har søgt ind på finansøkonomuddannelsen i Hobro.
Artiklen fortsætter under billedet
2022-07-27
Erhvervsakademi Dania
https://eadania.dk/nyheder-og-presse/nyheder/karriereskift-nadia-skal-vaere-finansoekonom/

Når man har to små børn og en mand, der er er selvstændig, kan det være en udfordring at få hverdagene til at gå op. I særdeleshed hvis man som sygeplejerske har skiftende vagtplaner og skal arbejde på forskellige tidspunkter på døgnet:

”Sygeplejerske-faget er spændende, men det er ikke i det fag, jeg skal blive gammel. Så nu har jeg valgt at søge ind på finansøkonomuddannelsen både af interesse, men også fordi jeg gerne vil have faste arbejdstider i min hverdag fremadrettet”, siger 34-årige Nadia Kristensen.

Sygeplejerske-faget er spændende, men det er ikke i det fag, jeg skal blive gammel

Nadia Kristensen, kommende finansøkonom-studerende

Besøg på Campus Hobro bekræftede valget
I jagten på en ny uddannelse og en ny karrierevej har Nadia være vidt omkring. Men en bekendt, der er uddannet finansøkonom, ledte Nadia Kristensen på sporet af uddannelsen:

Det var under en studieforberedende samtale, at jeg blev bekræftet i, at det er finansøkonom, jeg vil være

Nadia Kristensen, kommende finansøkonom-studerende

”Jeg har egentlig altid været god til tal. Samtidig er jeg interesseret i at få en uddannelse, der kvalificerer mig til flere forskellige jobs. Så jeg begyndte at læse om finansøkonomuddannelsen, hvilke fag der er på uddannelsen og hvilke jobs, man kan få. Det lød spændende, og derfor besøgte Campus Hobro til en uddannelsesmesse. Og det var under en studieforberedende samtale, at jeg blev bekræftet i, at det er finansøkonom, jeg vil være”, fortæller Nadia Kristensen og runder af med forventninger i stemmen:

”Nu glæder jeg mig i første omgang til at få en masse ny viden. Og så drømmer jeg om, at jeg som nyuddannet kan få job i en bank eller et andet sted i finansverdenen”.

Nadia Kristensen har søgt ind på finansøkonomuddannelsen på Dania Campus Hobro med studiestart sidst i august.

Hjalp denne side dig?