Del siden
 
       

New Yorker-stil lokaler skal huse ny automations-teknologuddannelse

Stor glæde hos både Erhvervsakademi Dania og Hedensted Kommune over fantastiske lokaler til den nye automations-teknologuddannelse. Et spændende innovationsmiljø er i støbeskeen.
Artiklen fortsætter under billedet
2018-10-08
Erhvervsakademi Dania
/nyheder-og-presse/nyheder/new-yorker-stil-lokaler-skal-huse-ny-automations-teknologuddannelse/

Vi glæder os fantastisk meget til at rykke ind i nye lokaler. Vores uddannelse bliver en slags virksomhed i virksomheden, og der kommer til at boble med visionære initiativer, så vores studerende får både viden og udvikling og kan sparre med lokale erhvervsfolk.

Annette Westergaard Poulsen, campuschef, Erhvervsakademi Dania Horsens/Hedensted

Artiklen fortsætter under billedet Automationsteknologuddannelsen skal huses i "New Yorker"stil lokaler i Hedensted
 
Automationsteknologuddannelsen skal huses i "New Yorker"stil lokaler i Hedensted

Erhvervsakademi Dania og Hedensted Kommune har fundet den helt rigtige bygning til den nye automationsteknolog-uddannelse, som åbner i Hedensted efter sommerferien. 

Et spændende udviklings- og innovationsmiljø er på vej, mener begge parter.

Flere virksomheder under samme tag skal skabe innovationsmiljø

Uddannelsen får til huse på Spettrupvej 7, 8722 Hedensted.

I øjeblikket er det en stor rå hal, der minder om New Yorker bygninger med et rustikt udtryk. Den skal efter planen deles op i forskellige miljøer inspireret af Spinderihallerne i Vejle. Det betyder, at mikrovirksomheder, etablerede virksomheder, iværksættere og ikke mindst den nye uddannelse deler adresse.

Ideen er, at de sammen vil skabe et udviklings- og innovationsmiljø, der gavner det lokale erhvervsliv. Der er et kæmpestort fælles areal, som er et naturligt omdrejningspunkt.  Erhvervsakademi Dania er den første, der har skrevet kontrakt.

Studerende kan sparre med erhvervslivet

Campuschef Annette Westergaard Poulsen fra Erhvervsakademi Dania er begejstret over de nye lokaler. Hun ser store perspektiver i, at studerende kan sparre med erhvervslivet på matriklen:

- Vi glæder os fantastisk meget til at rykke ind i nye lokaler. Vores uddannelse bliver en slags virksomhed i virksomheden, og der kommer til at boble med visionære initiativer, så vores studerende får både viden og udvikling og kan sparre med lokale erhvervsfolk.

- Fundet af lokalerne er sket i et frugtbart samarbejde med Hedensted Kommune, og vi garanterer Dania-studerende den bedste start på studierne, siger Annette Westergaard Poulsen.

Artiklen fortsætter under billedet Bag disse vægge i Hedensted vil der blive bygget et moderne, spændende miljø for både studerende, iværksætter og etablerede virksomheder
 
Bag disse vægge i Hedensted vil der blive bygget et moderne, spændende miljø for både studerende, iværksætter og etablerede virksomheder

Praktikpladser og  rekrutterings-grundlag med erhvervslivet

Borgmester i Hedensted Kommune, Kasper Glyngø, ser frem til at huse nye studerende.


- Det danske erhvervsliv har et stort behov for medarbejdere med forstand på automatisering og robotter. Flere af vores lokale virksomheder står allerede klar med praktikpladser og dermed tages et stort fælles ansvar for at sikre det fremtidige rekrutteringsgrundlag. Og nu hvor de spændende lokaliteter er på plads, kan vi for alvor se frem til at byde de nye studerende velkommen”, udtaler borgmesteren.


Hjalp denne side dig?