Del siden
 
       

Ny uddannelse i bæredygtighed og grøn omstilling

»Må man drikke champagne i arbejdstiden?« Det spørgsmål stiller Birgitte Riise Bjærge, Erhvervsdirektør på Erhvervsakademi Dania, i et opslag på LinkedIn som en reaktion på, at Dania fik beskeden om, at erhvervsakademiet har fået godkendelse til at udbyde akademiuddannelsen i bæredygtighed og grøn omstilling.
Artiklen fortsætter under billedet
2024-04-15
Erhvervsakademi Dania
https://eadania.dk/nyheder-og-presse/nyheder/ny-uddannelse-i-baeredygtighed-og-groen-omstilling/

”Med uddannelsen kan vi nu endnu bedre servicere virksomhedernes ledere og medarbejdere med nyeste viden inden for klimaregnskaber, ESG-rapporter, grøn omstilling i praksis og bæredygtig forretningsforståelse,” siger Birgitte Riise Bjærge.

”Cirka to tredjedele af alle SMV'er - små og mellemstore virksomheder - arbejder endnu ikke med bæredygtighed og grøn omstilling. Nok ikke på grund af manglende lyst, men nærmere på grund af manglende overblik over formål, udbytte, regler og rammer. På Erhvervsakademi Dania arbejder vi altid på at gøre det komplicerede nemt, og med vores nye udbud af en lang række hjælpeværktøjer inden for bæredygtighed og grøn omstilling sætter vi turbo på den grønne omstilling,” fortsætter hun.

Erhvervsakademi Dania kan udbyde den nye uddannelse i hele sit dækningsområde enten fysisk eller hybrid, hvor man selv vælger om man møder op fysisk eller deltager live i undervisningen online.

 

”Vi er sikre på, at vi med en akademiuddannelse i bæredygtighed og grøn omstilling og fag inden for for eksempel strategi, værdikæder, ESG og kommunikation kan stå stærkere i forhold til fremtidens krav fra vores aftagere og samarbejdspartnere,” forklarer erhvervsdirektøren.

Den nye akademiuddannelse går i gang allerede efter sommerferien og er en uddannelse henvendt til ledere og medarbejdere. Nogle vil måske kun følge et enkelt fag i tre måneder, mens andre går i gang med en hel akademiuddannelse, der typisk vil tage tre år.

Den nye uddannelse kommer oveni, at Dania tilbyder en række korte kurser inden for bæredygtighed, ligesom man på alle fuldtidsuddannelser integrerer bæredygtighed og grøn omstilling, hvor det er relevant.

Hjalp denne side dig?