Del siden
 
       

Opfordring: Send medarbejderne på online-efteruddannelse

Erhvervsakademi Dania er klar med online efter- og videreuddannelse til alle og opfordrer virksomheder til at sende medarbejderne på uddannelse hjemmefra
Artiklen fortsætter under billedet Dania Erhverv sikrer dig rigtig god efteruddannelse, så du er klar til mange år endnu på arbejdsmarkedet
2021-09-24
Erhvervsakademi Dania
https://eadania.dk/nyheder-og-presse/nyheder/opfordring-send-medarbejderne-paa-online-efteruddannelse/

Sidder du hjemme og har brug for flere udfordringer, kan svaret være efteruddannelse. Mange virksomheder kan få refusion for medarbejdere på videreuddannelse, og mange fag tilbydes i dag online.

En af de, som har satset på at lave online uddannelsesmuligheder, er Erhvervsakademi Dania. Her har man gennem den sidste uge arbejdet på højtryk med at omdanne uddannelsesforløb til online, da brancher med nedgang i aktivitet kan bruge tiden hjemme konstruktivt.

”Vi ser allerede mange virksomheder, der sender deres medarbejdere hjem som følge af coronavirus. Ved at deltage på onlineuddannelser kan både ledere og medarbejdere blive opkvalificeret, hvis de arbejder hjemmefra eller stedet har midlertidigt lukket,” forklarer erhvervsdirektør Birgitte Bjærge fra Erhvervsakademi Dania.

Mange tilskudsmuligheder
Flere chefkonsulenter på Erhvervsakademi Dania har allerede nu travlt med at rådgive virksomheder om, hvordan de kan få tilskud til at sende medarbejdere på onlineuddannelse.

”Det er blandt andet muligt for virksomheder at få dækket en del af medarbejdernes arbejdstid på uddannelsen, søge om tabt arbejdsfortjeneste og søge midler fra omstillingsfonden. Det er vores måde at bidrage til, at flere kan bibeholde deres beskæftigelse og undgå fyringer på sigt,” siger Birgitte Bjærge.

Længe gjort klar til online
Den 20. april starter Erhvervsakademi Dania derfor online-fag i LEAN ledelse i praksis, oplevelsesøkonomi, projektledelse, sagsbehandling samt salgspsykologi og grundlæggende salg, mens faget ”Værdiskabende salg i detailhandlen” starter op 16. april.

Erhvervsakademiet har længe haft både online fuldtidsuddannelse til finansøkonom og arbejdet med blended learning, som betyder, at undervisningen foregår både fysisk og online.

”Overgangen til online-undervisning kunne ske ganske hurtigt, fordi vi allerede har gjort os essentielle erfaringer med at efteruddanne online. Man kan ikke bare flytte al normal undervisning online, uden det har nogle didaktiske og pædagogiske konsekvenser, men det er vores undervisere bevidste om, og det kommer til at betyde hele forskellen for vores studerende,” fortæller erhvervsdirektøren.

Se mere her

Kontakt for mere info

Hjalp denne side dig?