Del siden
 
       

Randers-dimittend: Jeg havde taget den, hvis den var i Randers

Nicklas Fogh Møller pendlede fra Randers til Aarhus for at læse international handel og markedsføring. Han ville gerne have været den lange tur foruden
Artiklen fortsætter under billedet Nicklas Fogh Møller fra Randers foran et internationalt kort ville ønske, han kunne have læst international handel og markedsføring i Randers på Erhvervsakademi Dania
2024-04-15
Erhvervsakademi Dania
/nyheder-og-presse/nyheder/randers-dimittend-jeg-havde-taget-den-hvis-den-var-i-randers/

Sidste sommer stod Nicklas Fogh Møller fra Randers med sit eksamensbevis i hånden. Han var færdig med bacheloren i International handel og markedsføring ved Erhvervsakademi Aarhus, hvor han var startet lige efter markedsføringsøkonom-uddannelsen i Randers.

I halvandet år havde han pendlet fra Randers til Viby i Aarhus med offentlig transport.

- Hvis den havde ligget i Randers, havde jeg taget den i Randers. Der er langt fra Randers til Viby med offentlig transport, forklarer Nicklas Fogh Møller.

- Det tog lidt over en time med tog og bus derud hver dag, og det samme hjem igen. Jeg oplevede mange aflysninger, og det var en jungle af finde ud af letbane, bybusser og erstatningsbusser, når man ikke er fra Aarhus, siger Nicklas Fogh Møller, der føler sig reddet fra mange timers transport af corona.

- Corona var skidt, men i det her tilfælde hjalp det mig, fordi vi derfor havde meget online-undervisning, så jeg slap for meget af transporten til studiet, smiler han.

Dagligdag med indkøb
Selvom markedsføringsøkonomen giver gode jobmuligheder, valgte han at bygge ovenpå, fordi han undervejs på studiet fandt ud af, at han gerne ville være indkøber.

- Derfor undersøgte jeg, hvilke muligheder jeg havde for at få indkøb ovenpå markedsføringsøkonom, og der var et valgfag heri på bacheloren, som jeg valgte at tage, fortæller Nicklas Fogh Møller, der kom i praktik som indkøber.

I dag er han ansat som indkøber ved Fourcom i Aarhus nord, der distribuerer it-udstyr. Virksomheden lærte han at kende, da han var i praktik der under studiet i Randers. Og selvom jobbet er i Aarhus, skal han ikke flytte dertil.

- Jeg blev gift i weekenden, og nu skal vi til at kigge på hus i Randers-området. Der er mange gode muligheder, og det er en dejlig by, slutter han.

Hjalp denne side dig?