Del siden
 
       

Skive-studie lokker Casper ind med udsigt til at kode

21-årige Casper vil læse multimediedesign i Skive, der har en lille tilbagegang i antal ansøgninger i forhold til sidste år
Artiklen fortsætter under billedet Casper sidder i sin sofa med computeren
2024-04-15
Erhvervsakademi Dania
https://eadania.dk/nyheder-og-presse/nyheder/skive-studie-lokker-casper-ind-med-udsigt-til-at-kode/

Den 5. juli kl. 12 var der frist for at søge ind på en videregående uddannelse, og i år har 60 antal studerende valgt det lokale erhvervsakademi i Skive som førsteprioritet.

Det er 17 % mindre end sidste år, hvor det for første gang var muligt at søge ind på professionsbacheloren i e-handel.

En af de personer, der i år har søgt ind, er skibonitten Casper Bundgaard Simonsen, der håber at blive optaget på multimediedesign-studiet.

- Jeg er glad for musik, og når jeg selv får lov til at være kreativ med video og billeder, kan jeg virkelig synke helt ind i det. Kodning af hjemmesider er ekstremt fedt, og jeg kan sagtens komme til at se 40 minutter lange videoer om det, smiler Casper Bundgaard Simonsen, der drømmer om at arbejde med at lave hjemmesider og reklamebilleder i fremtiden.

Jeg er glad for musik, og når jeg selv får lov til at være kreativ med video og billeder, kan jeg virkelig synke helt ind i det. Kodning af hjemmesider er ekstremt fedt, og jeg kan sagtens komme til at se 40 minutter lange videoer om det

- Casper Bundgaard Simonsen, ansøger

Lokal uddannelse

Det er både belejligt og dejligt for Casper Bundgaard Simonsen, at han har muligheden for at læse videre til multimediedesigner lokalt i Skive. Den 21-årige HF-student har både venner, familie og kæreste i byen.

- Jeg skal flytte hjemmefra sammen med min kæreste, som også begynder på uddannelse efter sommerferien. Lige nu glæder jeg mig sindssygt meget til at komme i gang, siger Casper Bundgaard Simonsen.

Han har under coronapandemien haft svært ved at finde et ufaglært arbejde lokalt.

- Det har været småt med jobmuligheder udover at være poder, så dagene kan godt blive lidt lange, når jeg sidder hjemme. Der kommer gang i den med studie til både mig og kæresten efter sommer, og det bliver fedt, fortæller Casper Bundgaard Simonsen.

Han får ligesom alle andre ansøgere svar via deres e-boks den 28.juli kl. 00.01, og efter uddannelsen til multimediedesigner kan man blandt andet læse videre inden for e-handel.

Hjalp denne side dig?