Del siden
 
       

Voxpop: Hvad siger de studerende?

Vi har spurgt tre studerende, hvad de synes om søgningen af den nye uddannelse i international handel og markedsføring
Artiklen fortsætter under billedet Cathrine, Roger og Mette, der læser til handelsøkonom og markedsføringsøkonom på Erhvervsakademi Dania
2024-04-15
Erhvervsakademi Dania
https://eadania.dk/nyheder-og-presse/nyheder/voxpop-hvad-siger-de-studerende/

Jeg synes, det er fedt, at man søger International handel og markedsføring, så der er flere top-up-muligheder på Dania. Jeg har ikke fået nok info om studiet til at vurdere, om det endnu er noget for mig. Jeg overvejer at læse videre til sommer, for hvis jeg går ud og arbejder et år, så kommer jeg ikke tilbage til studierne.

Cathrine Brouer Hagelin, 31-årig markedsføringsøkonom-studerende fra Auning

Jeg har overvejet at søge videre på præcis den uddannelse efter handelsøkonomen, så det ville være fantastisk, hvis den kom til byen. Bagefter den kunne jeg godt finde på at læse videre på en kandidat indenfor international handel og markedsføring.

Roger Shomari, 19-årig handelsøkonom-studerende fra Randers

Det vil være lækkert med en top-up mere i Randers. Det er fedt med to muligheder på Campus Randers, så man ikke skal til Aarhus. Jeg overvejer at tage en top-up bagefter, men jeg glæder mig også til at høre meget mere. Hvis man kunne tage den som deltid og have et job ved siden af, så ville det være et nemt valg for mig. Lige nu føler jeg, at jeg skal vælge mellem en top-up eller arbejde, og det er jeg træt af.

Mette Kruse Sørensen, 27-årig markedsføringsøkonom-studerende fra Randers

Hjalp denne side dig?