Campus Hobro

Vi er et campus med høje ambitioner.

Vi sætter fagligheden og kontakten til erhvervslivet højt og har et studiemiljø præget af en uformel omgangstone og tæt kontakt mellem studerende og os.

Velkommen til Erhvervsakademi Danias campus i Hobro. Vi kan tilbyde dig 3 korte videregående uddannelser.

På alle vores uddannelser skal du i praktik, så du får en tilknytning til arbejdsmarkedet allerede under dit studie. Som studerende hos os nyder du godt af, at vi har stærke relationer med erhvervslivet både lokalt, regionalt og på landsplan på alle tre uddannelser:

  • Logistikøkonom
  • Handelsøkonom - internationalt indkøb
  • Finansøkonom - ejendomshandel, pengeinstitut og økonomistyring
 

Fakta

Adresse

Kirketoften 7
9500 Hobro

Telefon

7229 1444

E-mail

hobro@eaDania.dk

Arrangementer

Arrangement

Åbent hus på campus Hobro

Kom til Åbent Hus og få mulighed for at opleve studiemiljøet og stille spørgsmål til studerende, undervisere og studievejledere på vores uddannelser til finansøkonom, logistikøkonom og handelsøkonom med speciale i internationalt indkøb.

Studiemiljø

Som studerende på Erhvervsakademi Dania i Hobro vil du opleve et venligt og imødekommende miljø, hvor du kender alle undervisere og de kender dig. Vi bor sammen med Tradium og har fælles kantine med dem. Her er god mad til en overkommelig SU-venlig pris.

 

Men hvad der er endnu vigtigere er, at du vil møde et nærværende studiemiljø, hvor underviserne går op i, at du trives og bliver dygtig. Vi er ikke bange for at gå en ekstra mil for vores studerende, og ingen kan lære optimalt, hvis de ikke har det godt. Derfor vil du møde undervisere som både kærer sig om din faglighed og dit øvrige velbefindende. Hos os er der plads til alle.

Nærværende undervisning

Undervisningen foregår mest på mindre hold i klasselokaler og som gruppearbejde. Vi samles dog af og til i større flok – fx når vi fra tid til anden har spændende arrangementer – som fx et spændende virksomhedsbesøg.

Vi gør i det hele taget meget for, at bringe vores undervisning tæt på erhvervslivet. Nogle gange besøger en virksomhed os og andre gange er det dig, der sammen med dine medstuderende og underviseren drager på tur ud i virkeligheden. Og så skal du selvfølgelig i praktik. På den måde bringer vi dig tæt på erhvervslivet, så du får en virkelighedsnær uddannelse, som du kan gå direkte ud og bruge, når du er færdiguddannet. Enten som ansat eller som iværksætter og selvstændig. Du kan også vælge at læse videre – enten med det samme eller når du har arbejdet i nogle år.

 

 

På campus er der rig mulighed for at du og dine medstuderende kan finde et lokale eller en hyggelig krog, som I kan arbejde koncentreret i, når I har gruppearbejde eller blot ønsker at væres sammen.

Studielivet når du har fri

Har du lyst til at være social, når du ikke har undervisning kan du fx deltage i de arrangementer, som finder sted på campus.

Du og dine medstuderende må meget gerne arrangere fester og lignende på campus – det er kun hyggeligt og noget som dine undervisere bakker op om. Et par gange om året arrangerer erhvervsakademiet en fest for hele campusset – fx vores stort opslåede udklædningsfest til halloween.

Campus ligger utrolig naturskønt, og bevæger du dig ned i Hobro centrum finder du en hyggelig lille by, hvor der både er mulighed for shopping, at gå på café og at gå i byen i weekenderne. Og så er en tur ud på Mariager Fjord også noget du bør unde dig selv.

Campus Hobro på Facebook

Kontakt og vejledning

 
Studiesekretær
Hobro
 
Studiesekretær
Hobro

Praktiske oplysninger

  • studieboliger

    link fx

  • transport

Uddannelser på campus Hobro

Medarbejdere

 
Campuschef
Hobro
 
Lektor
Hobro
 
Lektor
Hobro
 
Underviser
Hobro
 
Lektor
Hobro
 
Adjunkt
Hobro
 
Lektor
Hobro
 
Adjunkt
Hobro
 
Studiekoordinator
Hobro
 
Studiesekretær
Hobro
 
Studiekoordinator
Hobro
 
Studiesekretær
Hobro

Hjalp denne side dig?