Del siden
 
       
 

Campus Hobro

Hos Dania i Hobro er vi et campus med høje ambitioner.

Vi er et erhvervsakademi i Hobro, der sætter fagligheden og kontakten til erhvervslivet højt og har et studiemiljø præget af en uformel omgangstone og tæt kontakt mellem studerende og os.

Vil du gerne høre mere om vores uddannelser?

Så deltag i ONLINE åbent hus torsdag den 18. juni 2020 fra kl. 16 - 17.30. Læs mere under "arrangementer" her på siden.

Har du spørgsmål, kan du også kontakte os på tlf. 72291444.

Velkommen til Erhvervsakademi Dania i Hobro. Vi kan tilbyde dig 3 korte videregående uddannelser.

På alle vores uddannelser skal du i praktik, så du får en tilknytning til arbejdsmarkedet allerede under dit studie. Som studerende hos os nyder du godt af, at vi har stærke relationer med erhvervslivet både lokalt, regionalt og på landsplan på alle tre uddannelser:

 • Logistikøkonom
 • Handelsøkonom - internationalt indkøb
 • Finansøkonom - ejendomshandel, ejendomsadministration, pengeinstitut, revision og økonomistyring

Fakta

Adresse

Kirketoften 7
9500 Hobro

Telefon

7229 1444

E-mail

hobro@eaDania.dk

Uddannelser på Erhvervsakademi Dania i Hobro

Her kan du læse om de tre uddannelser, du kan studere hos Erhvervsakademi Dania i Hobro. Hvis du vil vide mere om hver uddannelse på vores erhvervsakademi i Hobro, kan du også klikke dig videre og læse mere om, hvordan hver uddannelse er opbygget.

Finansøkonom i Hobro

Med en finansøkonomuddannelse i Hobro kan du kickstarte din finansielle karriere. Som finansøkonom kan du blive alt fra ejendomsmægler og revisor til bankrådgiver. Som finansøkonom har du derfor mulighed for enten at specialisere dig i fx en revisor-, bankrådgiver- eller ejendomsmægleruddannelse i Hobro.

Som uddannet finansøkonom kan du blandt andet få job i banker, forsikringsselskaber, ejendomsmæglerkæder eller realkreditinstitutter.

Læs mere om uddannelsen her

Logistikøkonom i Hobro

Du kan også læse til logistikøkonom i Hobro. Med uddannelsen har du fx jobmuligheder som speditør, eksportkonsulent eller logistikchef.

Som logistikøkonom lærer du, hvordan du styrer penge-, informations- og varestrømme. Uddannelsen i Hobro gør dig klar til jobs inden for fx transport, lager og logistik – nationalt og internationalt.

Læs mere om uddannelsen her 

Handelsøkonom i Hobro

Med en handelsøkonomuddannelse hos Dania i Hobro bliver du uddannet i salg, markedsføring og indkøb.

Uddannelsen i Hobro er for dig, som drømmer om at arbejde i en virksomhed, hvor handel er i centrum. Uddannelsen er også for dig, som har en iværksætterspire i maven, da du også lærer om entreprenørskab.

På uddannelsen skal du i minimum 8 måneders lønnet praktik, så du lærer at omsætte din teoretiske viden til praktiske egenskaber.

Læs mere om uddannelsen her 

Det siger de tidligere studerende

Det gode studiemiljø og de dygtige og fængende undervisere på Dania Hobro gjorde min uddannelse til ejendomsmægler til noget, som jeg ser tilbage på med stor glæde. Vil du være ejendomsmægler, så har Dania min bedste anbefaling.

Christian Borregaard, selvstændig køberrådgiver

Finansøkonomuddannelsen på Dania i Hobro er mere end bare en uddannelse. Sammenholdet og miljøet på skolen mellem de studerende og underviserne gør, at læringsudbyttet er højt og studiemiljøet er godt. At underviserne selv har erhvervserfaring er også et stort plus. Det er sammen med den generelle erhvervsnære undervisning noget, som virkelig gør dig parat til at indtage erhvervslivet efter sidste eksamen.

Jonas Brix-Damborg, Professionel fodboldspiller og anfører på Hobro IK

Hvad kan jeg blive?

Mulighederne er mange, uanset om du læser til handelsøkonom, finansøkonom eller logistikøkonom. 

Se med, når nuværende og tidligere studerende fra Hobro fortæller om deres erhvervskarriere, som begyndte allerede i praktikken. 

Du kan også se en video fra vores teambuilding-dag og få en lille smagsprøve på studielivet i Hobro.

Video

Teambuilding 2019

Video

Handelsøkonom i praktik

Video

Logistikøkonom i praktik

Video

Finansøkonom i praktik

Arrangement

Åbent hus på campus Hobro

Kom til Åbent hus og oplev studiemiljøet og bliv klogere på vores uddannelser finansøkonom, logistikøkonom og handelsøkonom med speciale i internationalt indkøb. Mød både tidligere studerende, undervisere og vores søde studiesekretær, der alle står klar til at svare på dine spørgsmål om at læse på uddannelserne.

Studiemiljø

Når du læser en uddannelse hos os, gør vi vores til, at du ikke kun får en god uddannelse, men også får en god rejse undervejs. 

Som studerende på Erhvervsakademi Dania i Hobro vil du opleve et venligt og imødekommende miljø, hvor du kender alle undervisere, og de kender dig.

Men hvad der er endnu vigtigere er, at du vil møde et nærværende studiemiljø, hvor underviserne går op i, at du trives og bliver dygtig. Vi tror på, at du lærer optimalt, når du har det godt. Derfor er dit studiemiljø på din uddannelse i Hobro vigtigt.

Vi går op i din trivsel både fagligt såvel som socialt, så du får det bedst mulige uddannelsesforløb hos Erhvervsakademi Dania i Hobro. Hos os er der plads til alle.

Nærværende undervisning

Undervisningen på Dania i Hobro foregår mest på mindre hold i klasselokaler og som gruppearbejde. Vi samles dog af og til i større flok – for eksempel når vi fra tid til anden har spændende arrangementer – som fx et virksomhedsbesøg.

Vi gør i det hele taget meget for at bringe vores undervisning tæt på erhvervslivet.

Nogle gange besøger en virksomhed os og andre gange er det dig, der sammen med dine medstuderende og underviseren drager på tur ud i virkeligheden.

Og så skal du selvfølgelig i praktik. På den måde bringer vi dig tæt på erhvervslivet, så du får en virkelighedsnær uddannelse, som du kan gå direkte ud og bruge, når du er færdiguddannet. Enten som ansat eller som iværksætter og selvstændig. Du kan også vælge at læse videre – enten med det samme eller når du har arbejdet i nogle år.

Erhvervsakademi Dania i Hobro er der rig mulighed for, at du og dine medstuderende kan finde et lokale eller en hyggelig krog, som I kan arbejde koncentreret i, når I har gruppearbejde eller blot ønsker at være sammen.

 

Studielivet når du har fri

Har du lyst til at være social, når du ikke har undervisning, kan du fx deltage i de arrangementer, som finder sted på Dania i Hobro.

Du og dine medstuderende må meget gerne arrangere fester og lignende på campus – det er kun hyggeligt, og noget som dine undervisere bakker op om. Et par gange om året arrangerer erhvervsakademiet en fest for hele campusset – fx vores stort opslåede udklædningsfest til halloween.

 

Campus ligger utrolig naturskønt, og bevæger du dig ned i Hobro centrum finder du en hyggelig lille by, hvor der både er mulighed for shopping, at gå på café og at gå i byen i weekenderne. Og så er en tur ud på Mariager Fjord også noget, du bør unde dig selv.

Campus Hobro på Facebook

Kontakt og vejledning

Studiesekretær
Hobro
Studievejleder
Erhvervsakademi Dania

Praktiske oplysninger

 • Optagelsesprocedure Hobro

  Søg gerne straks du har besluttet dig - også selv om adgangsgivende eksamen først afsluttes til sommer. Du skal huske at medsende CV og motiveret ansøgning.

   

  Se forløbet her

 • Studiestart

  Der er studiestart næste gang september 2020 på uddannelserne Handelsøkonom - Internationalt Indkøb, Logistikøkonom samt Finansøkonom.

 • Studieforberedende kurser

  Der tilbydes studieforberedende kurser i udvalgte fag. Kurserne afholdes i august.

  Du kan se mere her:

  https://eadania.dk/vejledning/optagelse/studieforberedende-kurser/

 • Studiebolig

  Der findes i Hobro et stort udbud af værelser og lejligheder samt et antal kollegier/kollegielignende boliger.

   

  Kollegium på Amerikavej - 51 ungdomsboliger: www.hobroboligforening.dk

   

  www.lejebolig-hobro.dk

   

  www.hobro-boligselskab.dk

   

  http://www.nordjyskemedier.dk/privat/medier/digitale-medier/nordjyskes-ugeaviser.aspx

 • Transport

  Det er muligt at søge om tilskud til brug af offentlige transportmidler eller km-godtgørelse - du kan se reglerne her:

   

  https://www.ungdomskort.dk/om-ungdomskort/betingelser/

   

  Ved spørgsmål send mail til:

  transport@eadania.dk

   

  Der er gratis parkering ved akademiet.

 • Studieture

  Uanset hvilken uddannelse du tager i Hobro, kommer du på studietur. Senest var vores finansøkonomer på besøg hos de store aktører i den finansielle sektor i København. Vores handels- og logistikøkonomer tager til Indien eller Benelux på 2. semester.

 • Specialpædagogisk Støtte - SPS

  Har du tidligere haft hjælpemidler i forbindelse med f.eks. ordblindhed er dette også muligt at få her på studiet, ligesom du kan søge om at få en test for ordblindhed.

  Du kan læse om denne og andre støtteformer her:

  http://spsu-net.spsu.dk/

  Kontakt sps-medarbejder Susanne Munkholm på 72291444, når du har søgt ind på studiet.

 • Litteraturliste

  Du får oplyst litteraturliste midt i august og bøgerne skal være indkøbt til studiestart.

 • Beskæftigelse efter endt uddannelse

  Vi er stolte af at kunne sige, at vores studerende har en høj beskæftigelsesgrad målt et halvt og et helt år efter dimission.

 • Åbent Hus

   

  Vi har Åbent Hus næste gang:

  Torsdag den 14. maj 2020 kl. 16 - 17.

  Det vil foregå Online - og link til deltagelse vil blive offentliggjort her og på Facebook.

   Er du interesseret i at høre om vores uddannelser kontakt venligst Susanne Munkholm på tlf. 72291444 - dette gælder også nu i coronatiden :-) 

 • Studiestart 2020

  Der er studiestart for Handelsøkonom - Intrnationalt Indkøb, Logistikøkonom og Finansøkonom næste gang i september 2020.

Value cannot be null. Parameter name: source

Uddannelser på campus Hobro

Medarbejdere

Campuschef
Hobro
Adjunkt
Hobro
Lektor
Hobro
Lektor
Hobro
Adjunkt
Hobro
Underviser
Hobro
Lektor
Hobro
Adjunkt
Hobro
Studiekoordinator
Hobro
Lektor
Hobro
Timelærer
Hobro
Timelærer
Hobro
Adjunkt
Hobro
Studiesekretær
Hobro
Studiekoordinator
Hobro
Studievejleder
Erhvervsakademi Dania

Hjalp denne side dig?