Del siden
 
       
 

Campus Hobro

Vi er et erhvervsakademi i Hobro, der sætter fagligheden og kontakten til erhvervslivet højt og har et studiemiljø præget af en uformel omgangstone og tæt kontakt mellem studerende og os.

Velkommen til Erhvervsakademi Dania i Hobro. Vi kan tilbyde dig 3 korte videregående uddannelser.

På alle vores uddannelser skal du i praktik, så du får en tilknytning til arbejdsmarkedet allerede under dit studie. Som studerende hos os nyder du godt af, at vi har stærke relationer med erhvervslivet både lokalt, regionalt og på landsplan på alle tre uddannelser:

 • Logistikøkonom - indkøb, produktion- og lagerstyring, distribution og shipping
 • Handelsøkonom - internationalt indkøb og Supply Chain Management
 • Finansøkonom - ejendomshandel, ejendomsadministration, pengeinstitut, revision og økonomistyring

Fakta

Adresse

Kirketoften 7
9500 Hobro

Telefon

7229 1400

E-mail

hobro@eaDania.dk

Uddannelser på Erhvervsakademi Dania i Hobro

Her kan du læse om de tre uddannelser, du kan studere hos Erhvervsakademi Dania i Hobro. Hvis du vil vide mere om hver uddannelse på vores erhvervsakademi i Hobro, kan du også klikke dig videre og læse mere om, hvordan hver uddannelse er opbygget.

Finansøkonom i Hobro

Med en finansøkonomuddannelse kan du kickstarte din finansielle karriere.

Som finansøkonom fra Campus Hobro får du en bred uddannelse inden for den finansielle sektor, hvor rådgivning og kommunikation er lige så stor en del af uddannelsen, som fx erhvervsøkonomi, samfundsøkonomi og erhvervsjura. Du kan derudover specialisere dig inden for enten revision og økonomistyring, pengeinstitut, ejendomshandel, ejendomsadministration eller forsikringsområdet.

Som uddannet finansøkonom fra Campus Hobro kan du gøre karriere bl.a. som ejendomsmægler, privat- eller erhvervskunderådgiver i pengeinstitut, investeringsrådgiver eller ejendomsadministrator. Du kan også med specialiseringen Revision og Økonomistyring gøre karriere som controller, økonomi- eller regnskabsmedarbejder.

Læs mere om uddannelsen her

Logistikøkonom i Hobro

Du kan også læse til logistikøkonom i Hobro. Der er generelt stor efterspørgsel efter vores dimittender med logistikkompetencer, og uddannelsen giver mulighed for mange forskellige typer af job, såsom Supply Chain Coordinator, logisticplanner, indkøber, shippingassistent, speditør, transportation planner og projektleder.

Som logistikøkonom får du en bred indsigt i virksomhedens værdikæde. Den indgående logistik, det vil sige indkøb, den interne logistik, det er lager- og produktionsstyring og den udgående logistik, der handler om distribution både nationalt og internationalt. Derudover lærer du principperne i Supply Chain Management, hvor der arbejdes med de globale forsyningskæder.

Er det projektledelse, du er interesseret i, er det også en del af uddannelsen.

Læs mere om uddannelsen her 

Handelsøkonom i Hobro

Handelsøkonom hos Dania i Hobro giver dig en bred handelsuddannelse med toning af internationalt indkøb og Supply Chain Management.

Handelsøkonom-uddannelsen i Hobro er for dig, som ønsker at arbejde med indkøb og samarbejde med leverandører i hele verden. Derfor er kulturforståelse, forhandlingsteknik og samarbejde centrale elementer i uddannelsen.

Som Handelsøkonom med fokus på internationalt indkøb vil du have jobmuligheder som international indkøber, Supply Chain-Coordinator, indkøbsdisponent, Category Buyer, e-handelskonsulent, indkøbs- og salgskoordinator og strategisk indkøber.

Læs mere om uddannelsen her 

Det siger de tidligere studerende

Det gode studiemiljø og de dygtige og fængende undervisere på Dania Hobro gjorde min uddannelse til ejendomsmægler til noget, som jeg ser tilbage på med stor glæde. Vil du være ejendomsmægler, så har Dania min bedste anbefaling.

Christian Borregaard, selvstændig køberrådgiver

Finansøkonomuddannelsen på Dania i Hobro er mere end bare en uddannelse. Sammenholdet og miljøet på skolen mellem de studerende og underviserne gør, at læringsudbyttet er højt og studiemiljøet er godt. At underviserne selv har erhvervserfaring er også et stort plus. Det er sammen med den generelle erhvervsnære undervisning noget, som virkelig gør dig parat til at indtage erhvervslivet efter sidste eksamen.

Jonas Brix-Damborg, Professionel fodboldspiller og anfører på Hobro IK

Uddannelsen til logistikøkonom gav mig en bred forståelse inden for logistikverdenen, som har åbnet en masse døre for mig. Det gode studiemiljø var med til at pifte hverdagen op.

Morten Vingborg, Buying Assistent, Hummel

Morten Vingborg har læst til logistikøkonom på Dania

Hvad kan jeg blive?

Mulighederne er mange, uanset om du læser til handelsøkonom, finansøkonom eller logistikøkonom. 

Se med, når nuværende og tidligere studerende fra Hobro fortæller om deres erhvervskarriere, som begyndte allerede i praktikken. 

Du kan også se en video fra vores teambuilding-dag og få en lille smagsprøve på studielivet i Hobro.

Video

Teambuilding

Video

Handelsøkonom i praktik

Video

Logistikøkonom i praktik

Video

Finansøkonom i praktik

Arrangement

Åbent hus på campus Hobro - maj 2023

Kom til Åbent hus og oplev studiemiljøet og bliv klogere på vores uddannelser finansøkonom, logistikøkonom og handelsøkonom med speciale i internationalt indkøb. Mød både tidligere studerende, undervisere og vores studievejleder, der alle står klar til at svare på dine spørgsmål om at læse på uddannelserne.

Studiemiljø

Når du læser en uddannelse hos os, gør vi vores til, at du ikke kun får en god uddannelse, men også får en god rejse undervejs. 

Som studerende på Erhvervsakademi Dania i Hobro vil du opleve et venligt og imødekommende miljø, hvor du kender alle undervisere, og de kender dig.

Men hvad der er endnu vigtigere er, at du vil møde et nærværende studiemiljø, hvor underviserne går op i, at du trives og bliver dygtig. Vi tror på, at du lærer optimalt, når du har det godt. Derfor er dit studiemiljø på din uddannelse i Hobro vigtigt.

Vi går op i din trivsel både fagligt såvel som socialt, så du får det bedst mulige uddannelsesforløb hos Erhvervsakademi Dania i Hobro. Hos os er der plads til alle.

Nærværende undervisning

Undervisningen på Dania i Hobro foregår mest på mindre hold i klasselokaler og som gruppearbejde. Vi samles dog af og til i større flok – for eksempel når vi fra tid til anden har spændende arrangementer – som fx et virksomhedsbesøg.

Vi gør i det hele taget meget for at bringe vores undervisning tæt på erhvervslivet.

Nogle gange besøger en virksomhed os og andre gange er det dig, der sammen med dine medstuderende og underviseren drager på tur ud i virkeligheden.

Og så skal du selvfølgelig i praktik. På den måde bringer vi dig tæt på erhvervslivet, så du får en virkelighedsnær uddannelse, som du kan gå direkte ud og bruge, når du er færdiguddannet. Enten som ansat eller som iværksætter og selvstændig. Du kan også vælge at læse videre – enten med det samme eller når du har arbejdet i nogle år.

Erhvervsakademi Dania i Hobro er der rig mulighed for, at du og dine medstuderende kan finde et lokale eller en hyggelig krog, som I kan arbejde koncentreret i, når I har gruppearbejde eller blot ønsker at være sammen.

 

Studielivet når du har fri

Har du lyst til at være social, når du ikke har undervisning, kan du fx deltage i de arrangementer, som finder sted på Dania i Hobro.

Du og dine medstuderende må meget gerne arrangere fester og lignende på campus – det er kun hyggeligt, og noget som dine undervisere bakker op om. Et par gange om året arrangerer erhvervsakademiet en fest for hele campusset – fx vores stort opslåede udklædningsfest til halloween.

 

Campus ligger utrolig naturskønt, og bevæger du dig ned i Hobro centrum finder du en hyggelig lille by, hvor der både er mulighed for shopping, at gå på café og at gå i byen i weekenderne. Og så er en tur ud på Mariager Fjord også noget, du bør unde dig selv.

Campus Hobro på Facebook

Kontakt og vejledning

Studiesekretær
Hobro
Studievejleder
Erhvervsakademi Dania

Praktiske oplysninger

 • Åbent Hus

   

  Vi har Åbent Hus næste gang 

   

  Torsdag den 25. maj 2023 kl. 16 - 18 på Kirketoften 7, 9500 Hobro.

   

  Er du interesseret i at høre om vores uddannelser er du velkommen til at kontakte studievejleder Susanne Munkholm på tlf. 72291444 eller på mail mu@eadania.dk

 • Studiestart 2022

  Der er studiestart torsdag 1. september 2022 på uddannelserne Handelsøkonom - Internationalt Indkøb, Logistikøkonom samt Finansøkonom.

 • Optagelsesprocedure Hobro

  Søg gerne straks du har besluttet dig - også selv om adgangsgivende eksamen først afsluttes til sommer. Du skal huske at medsende CV og motiveret ansøgning.

   

  Se forløbet her

 • Studieforberedende kurser

  Der tilbydes studieforberedende kurser i udvalgte fag. Kurserne afholdes i august.

  Du kan se mere her:

  https://eadania.dk/vejledning/optagelse/studieforberedende-kurser/

 • Studiebolig

  Der findes i Hobro et stort udbud af værelser og lejligheder samt et antal kollegier/kollegielignende boliger.

   

  Kollegium på Amerikavej - 51 ungdomsboliger: www.hobroboligforening.dk

   

  www.lejebolig-hobro.dk

   

  www.hobro-boligselskab.dk

   

  http://www.nordjyskemedier.dk/privat/medier/digitale-medier/nordjyskes-ugeaviser.aspx

 • Transport

  Det er muligt at søge om tilskud til brug af offentlige transportmidler eller km-godtgørelse - du kan se reglerne her:

   

  https://www.ungdomskort.dk/om-ungdomskort/betingelser/

   

  Ved spørgsmål send mail til:

  transport@eadania.dk

   

  Der er gratis parkering ved akademiet.

 • Studieture

  Uanset hvilken uddannelse du tager i Hobro, tilbydes du at komme på studietur. Senest var vores finansøkonomer på besøg hos de store aktører i den finansielle sektor i København. Vores handels- og logistikøkonomer tager til Indien eller Benelux på 2. semester.

  Der tages forbehold for afvikling af studieture på grund af Covid19.

 • Specialpædagogisk Støtte - SPS

  Har du tidligere haft hjælpemidler i forbindelse med f.eks. ordblindhed er dette også muligt at få her på studiet, ligesom du kan søge om at få en test for ordblindhed.

  Du kan læse om denne og andre støtteformer her:

  http://spsu-net.spsu.dk/

  Kontakt studie- og sps-vejleder Susanne Munkholm på 72291444, når du har søgt ind på studiet.

 • Litteraturliste

  Du får oplyst litteraturliste midt i august og bøgerne skal være indkøbt til studiestart.

 • Beskæftigelse efter endt uddannelse

  Vi er stolte af at kunne sige, at vores studerende har en høj beskæftigelsesgrad målt et halvt og et helt år efter dimission.

  Kontakt campuschef Anders Peder Lysholm Hansen på tlf. 72291440 vedr. de seneste offentliggjorte undersøgelser.

Value cannot be null. Parameter name: source

Uddannelser på campus Hobro

Medarbejdere

Campuschef
Hobro
Lektor
Hobro
Hobro
Studiekoordinator
Hobro
Adjunkt
Hobro
Underviser
Hobro
Lektor
Hobro
Lektor
Hobro
Lektor
Hobro
Timelærer
Hobro
Timelærer
Hobro
Lektor
Hobro
Adjunkt
Hobro
Adjunkt
Hobro
Hobro
Studiesekretær
Hobro
Studievejleder
Erhvervsakademi Dania

Hjalp denne side dig?