Del siden
 
       
 
 

Campus Hobro

Vi er et campus med høje ambitioner.

Vi sætter fagligheden og kontakten til erhvervslivet højt og har et studiemiljø præget af en uformel omgangstone og tæt kontakt mellem studerende og os.

Velkommen til Erhvervsakademi Danias campus i Hobro. Vi kan tilbyde dig 3 korte videregående uddannelser.

På alle vores uddannelser skal du i praktik, så du får en tilknytning til arbejdsmarkedet allerede under dit studie. Som studerende hos os nyder du godt af, at vi har stærke relationer med erhvervslivet både lokalt, regionalt og på landsplan på alle tre uddannelser:

 • Logistikøkonom
 • Handelsøkonom - internationalt indkøb
 • Finansøkonom - ejendomshandel, ejendomsadministration, pengeinstitut, revision og økonomistyring
 

Fakta

Adresse

Kirketoften 7
9500 Hobro

Telefon

7229 1444

E-mail

hobro@eaDania.dk

Det siger de tidligere studerende

Det gode studiemiljø og de dygtige og fængende undervisere på Dania Hobro gjorde min uddannelse til ejendomsmægler til noget, som jeg ser tilbage på med stor glæde. Vil du være ejendomsmægler, så har Dania min bedste anbefaling.

Christian Borregaard, selvstændig køberrådgiver

 
 

Finansøkonomuddannelsen på Dania i Hobro er mere end bare en uddannelse. Sammenholdet og miljøet på skolen mellem de studerende og underviserne gør, at læringsudbyttet er højt og studiemiljøet er godt. At underviserne selv har erhvervserfaring er også et stort plus. Det er sammen med den generelle erhvervsnære undervisning noget, som virkelig gør dig parat til at indtage erhvervslivet efter sidste eksamen.

Jonas Brix-Damborg, Professionel fodboldspiller og anfører på Hobro IK

Arrangementer

Arrangement

Åbent hus på campus Hobro

Kom til Åbent hus og oplev studiemiljøet og bliv klogere på vores uddannelser finansøkonom, logistikøkonom og handelsøkonom med speciale i internationalt indkøb. Mød både tidligere studerende, undervisere og vores søde studiesekretær, der alle står klar til at svare på dine spørgsmål om at læse på uddannelserne.

Studiemiljø

Når du læser en uddannelse hos os, gør vi vores til, at du ikke kun får en god uddannelse, men også får en god rejse undervejs. 

Som studerende på Erhvervsakademi Dania i Hobro vil du opleve et venligt og imødekommende miljø, hvor du kender alle undervisere og de kender dig. 

 

Men hvad der er endnu vigtigere er, at du vil møde et nærværende studiemiljø, hvor underviserne går op i, at du trives og bliver dygtig. Vi er ikke bange for at gå en ekstra mil for vores studerende, og ingen kan lære optimalt, hvis de ikke har det godt. Derfor vil du møde undervisere som både kærer sig om din faglighed og dit øvrige velbefindende. Hos os er der plads til alle.

Nærværende undervisning

Undervisningen foregår mest på mindre hold i klasselokaler og som gruppearbejde. Vi samles dog af og til i større flok – fx når vi fra tid til anden har spændende arrangementer – som fx et spændende virksomhedsbesøg.

Vi gør i det hele taget meget for, at bringe vores undervisning tæt på erhvervslivet. Nogle gange besøger en virksomhed os og andre gange er det dig, der sammen med dine medstuderende og underviseren drager på tur ud i virkeligheden. Og så skal du selvfølgelig i praktik. På den måde bringer vi dig tæt på erhvervslivet, så du får en virkelighedsnær uddannelse, som du kan gå direkte ud og bruge, når du er færdiguddannet. Enten som ansat eller som iværksætter og selvstændig. Du kan også vælge at læse videre – enten med det samme eller når du har arbejdet i nogle år.

 

 

På campus er der rig mulighed for at du og dine medstuderende kan finde et lokale eller en hyggelig krog, som I kan arbejde koncentreret i, når I har gruppearbejde eller blot ønsker at være sammen.

Studielivet når du har fri

Har du lyst til at være social, når du ikke har undervisning kan du fx deltage i de arrangementer, som finder sted på campus.

Du og dine medstuderende må meget gerne arrangere fester og lignende på campus – det er kun hyggeligt og noget som dine undervisere bakker op om. Et par gange om året arrangerer erhvervsakademiet en fest for hele campusset – fx vores stort opslåede udklædningsfest til halloween.

Campus ligger utrolig naturskønt, og bevæger du dig ned i Hobro centrum finder du en hyggelig lille by, hvor der både er mulighed for shopping, at gå på café og at gå i byen i weekenderne. Og så er en tur ud på Mariager Fjord også noget du bør unde dig selv.

Campus Hobro på Facebook

Kontakt og vejledning

 
Studiesekretær
Hobro
 
Studiesekretær
Hobro

Praktiske oplysninger

 • Optagelsesprocedure Hobro

  Søg gerne straks du har besluttet dig - også selv om adgangsgivende eksamen først afsluttes til sommer. Du skal huske at medsende CV og motiveret ansøgning.

   

  Se forløbet her

 • Studiestart

  Der er studiestart næste gang september 2020 på uddannelserne Handelsøkonom - Internationalt Indkøb, Logistikøkonom samt Finansøkonom.

 • Studieforberedende kurser

  Der tilbydes studieforberedende kurser i udvalgte fag. Kurserne afholdes i august.

  Du kan se mere her:

  https://eadania.dk/vejledning/optagelse/studieforberedende-kurser/

 • Studiebolig

  Der findes i Hobro et stort udbud af værelser og lejligheder samt et antal kollegier/kollegielignende boliger.

   

  Kollegium på Amerikavej - 51 ungdomsboliger: www.hobroboligforening.dk

   

  www.lejebolig-hobro.dk

   

  www.hobro-boligselskab.dk

   

  http://www.nordjyskemedier.dk/privat/medier/digitale-medier/nordjyskes-ugeaviser.aspx

 • Transport

  Det er muligt at søge om tilskud til brug af offentlige transportmidler eller km-godtgørelse - du kan se reglerne her:

   

  https://www.ungdomskort.dk/om-ungdomskort/betingelser/

   

  Ved spørgsmål send mail til:

  transport@eadania.dk

   

  Der er gratis parkering ved akademiet.

 • Studieture

  Uanset hvilken uddannelse du tager i Hobro, kommer du på studietur. Senest var vores finansøkonomer på besøg hos de store aktører i den finansielle sektor i København. Vores handels- og logistikøkonomer tager til Indien eller Benelux på 2. semester.

 • Specialpædagogisk Støtte - SPS

  Har du tidligere haft hjælpemidler i forbindelse med f.eks. ordblindhed er dette også muligt at få her på studiet, ligesom du kan søge om at få en test for ordblindhed.

  Du kan læse om denne og andre støtteformer her:

  http://spsu-net.spsu.dk/

  Kontakt sps-medarbejder Susanne Munkholm på 72291444, når du har søgt ind på studiet.

 • Litteraturliste

  Du får oplyst litteraturliste midt i august og bøgerne skal være indkøbt til studiestart.

 • Beskæftigelse efter endt uddannelse

  Vi er stolte af at kunne sige, at vores studerende har en høj beskæftigelsesgrad målt et halvt og et helt år efter dimission.

 • Åbent Hus

   

  Vi har Åbent Hus næste gang lørdag den 25. januar 2020 kl. 10 - 12.

   

  Vi har også Åbent Hus:

  Torsdag den 5. marts 2020 kl. 16 -  18

  Torsdag den 14. maj 2020 kl. 16 - 18.

   

  Er du interesseret i at høre om vores uddannelser kontakt venligst Susanne Munkholm på tlf. 72291444. 

 • Studiestart 2020

  Der er studiestart for Handelsøkonom - Intrnationalt Indkøb, Logistikøkonom og Finansøkonom næste gang i september 2020.

Value cannot be null. Parameter name: source

Uddannelser på campus Hobro

Medarbejdere

 
Campuschef
Hobro
 
Adjunkt
Hobro
 
Lektor
Hobro
 
Lektor
Hobro
 
Underviser
Hobro
 
Lektor
Hobro
 
Adjunkt
Hobro
 
Studiekoordinator
Hobro
 
Lektor
Hobro
 
Timelærer
Hobro
 
Timelærer
Hobro
 
Adjunkt
Hobro
 
Studiesekretær
Hobro
 
Studiekoordinator
Hobro
 
Studiesekretær
Hobro

Hjalp denne side dig?