Del siden
 
       
 

Skive

Vi er et nærværende campus med lokale visioner.

Vi er stolte over at tilbyde videregående uddannelser til unge med ambitioner og erfarne voksne på en egn, hvor erhvervslivet har behov for kvalificeret lokal arbejdskraft.

Velkommen til Erhvervsakademi Danias campus i Skive. Vi kan tilbyde dig to korte videregående uddannelser samt professionsbachelor-uddannelsen i e-handel.

På alle vores uddannelser skal du i praktik, så du får en tilknytning til arbejdsmarkedet allerede under dit studie. Vi har et fantastisk samarbejde med det lokale erhvervsliv i Skive og omegn, og har samtidig et stærkt internationalt engagement – fx med en studietur til New York for vores multimediedesignere.

Video

Fakta

Adresse

Arvikavej 2a
7800 Skive

Telefon

7229 1800

E-mail

skive@eaDania.dk

Studiemiljø

Studerer du en uddannelse hos Erhvervsakademi Dania, har du samtidig valgt det nære studiemiljø til.

Som studerende på Erhvervsakademi Dania i Skive vil du opleve et lyst og moderne campus med gode fysiske faciliteter. Vi deler kantine med Skive College, som laver lækker mad til SU-venlige priser.

Men hvad der er endnu vigtigere er, at du vil møde et nærværende studiemiljø, hvor underviserne går op i, at du trives og bliver dygtig. Vi er ikke bange for at gå en ekstra mil for vores studerende, og ingen kan lære optimalt, hvis de ikke har det godt. Derfor vil du møde undervisere som både kerer sig om din faglighed og dit øvrige velbefindende. Hos os er der plads til alle.

Nærværende undervisning

Undervisningen foregår mest på mindre hold i klasselokaler og som gruppearbejde. Vi samles dog af og til i større flok – fx når vi fra tid til anden har spændende arrangementer – som fx et spændende virksomhedsbesøg.

Vi gør i det hele taget meget for, at bringe vores undervisning tæt på erhvervslivet. Nogle gange besøger en virksomhed os og andre gange er det dig, der sammen med dine medstuderende og underviseren drager på tur ud i virkeligheden.

Og så skal du selvfølgelig i praktik. På den måde bringer vi dig tæt på erhvervslivet, så du får en virkelighedsnær uddannelse, som du kan gå direkte ud og bruge, når du er færdiguddannet. Enten som ansat eller som iværksætter og selvstændig. Du kan også vælge at læse videre – enten med det samme eller når du har arbejdet i nogle år.

På campus er der rig mulighed for at du og dine medstuderende kan finde et lokale eller en hyggelig krog, som I kan arbejde koncentreret i, når I har gruppearbejde eller blot ønsker at væres sammen. Og når der er behov for en tænkepause er der både flygel, bordfodbold og bordtennis i foyeren.

Studielivet når du har fri

Har du lyst til at være social, når du ikke har undervisning kan du fx deltage i de arrangementer, som finder sted på campus. Du og dine medstuderende må meget gerne arrangere fester og lignende på campus, og dine undervisere og campuschefen bakker op om de sociale initiativer.

Bevæger du dig lidt væk fra campus og ned i downtown Skive finder du en hyggelig by med gode shopping-muligheder og flere barer og caféer. Skive har et godt natteliv, og der er rig mulighed for at du kan svinge danseskoene eller hæve glasset i weekenderne.

Campus Skive på Facebook

Kontakt og vejledning

Studiesekretær
Skive
Studievejleder
Erhvervsakademi Dania

Praktiske oplysninger

  • Studiebolig

    Der er flere boligudlejningsselskaber i Skive, og dertil mange private udlejere. 

  • Transport

    Der går busser fra stationen til campus

Uddannelser på Campus Skive

Medarbejdere

Campuschef
Skive
Lektor
Skive
Adjunkt
Skive
Studiesekretær
Skive
Adjunkt & Studiekoordinator
Skive
Skive
Lektor & Studiekoordinator
Skive
Studiekoordinator
Skive
International koordinator
Skive
Adjunkt
Skive

Hjalp denne side dig?