Del siden
 
       
 

Viborg

Vi har et trygt og livligt studiemiljø.

Vi bor sammen med VIA University College, og det giver en række fordele – fx betyder det mange studerende under samme tag, så fredagsbaren er festlig, og kantinen er stor.

Velkommen til Erhvervsakademi Danias campus i Viborg. Vi kan tilbyde dig 2 korte videregående uddannelser, en professionsbachelor top-up og en professionsbachelor.

På alle vores uddannelser skal du i praktik, så du får en tilknytning til arbejdsmarkedet allerede under dit studie. Vi har et fantastisk samarbejde med det lokale erhvervsliv i Viborg.

Fakta

Adresse

Prinsens Allé 2
8800 Viborg

Telefon

7229 1600

E-mail

viborg@eaDania.dk

Studiemiljø

Vælger du at studere en uddannelse hos Erhvervsakademi Dania, får du det nære studiemiljø med i pakken.

Som studerende på Erhvervsakademi Dania i Viborg vil du opleve et nyt og moderne campus med gode fysiske faciliteter og stor åben kantine, der serverer lækker mad til en rimelig SU-venlig pris.

Men hvad der er endnu vigtigere er, at du vil møde et nærværende studiemiljø, hvor underviserne går op i, at du trives og bliver dygtig. Vi er ikke bange for at gå en ekstra mil for vores studerende, og ingen kan lære optimalt, hvis de ikke har det godt. Derfor vil du møde undervisere som både kerer sig om din faglighed og dit øvrige velbefindende. Hos os er der plads til alle.

Nærværende undervisning

Undervisningen foregår mest på mindre hold i klasselokaler, som gruppearbejde og i mindre omfang i det store auditorie. Auditoriet bruger vi dog når vi fra tid til anden har spændende arrangementer – som fx vores årlige praktikdating eller et spændende virksomhedsbesøg.

Vi gør i det hele taget meget for, at bringe vores undervisning tæt på erhvervslivet. Nogle gange besøger en virksomhed os og andre gange er det dig, der sammen med dine medstuderende og underviseren drager på tur ud i virkeligheden.

Og så skal du selvfølgelig i praktik. På den måde bringer vi dig tæt på erhvervslivet, så du får en virkelighedsnær uddannelse, som du kan gå direkte ud og bruge, når du er færdiguddannet. Enten som ansat eller som iværksætter og selvstændig. Du kan også vælge at læse videre – enten med det samme eller når du har arbejdet i nogle år.

På campus er der rig mulighed for at du og dine medstuderende kan finde et lokale eller en hyggelig krog, som I kan arbejde koncentreret i, når I har gruppearbejde eller blot ønsker at væres sammen. Og er der behov for en tænkepause er der både bordtennis, bordfodbold og air hockey på campus, som I kan bruge helt gratis. Også om natten, da du som studerende har adgang til campus døgnet rundt.

Studielivet når du har fri

Har du lyst til at være social når du ikke har undervisning eller laver opgaver kan du fx gå i studenterhuset, som ligger et stenkast fra campus. Her er der ofte sociale arrangementer – herunder månedlig fredagsbar og store fester i løbet af året. Studenterhusets arrangementer drives af studerende fra Dania og VIA, og du kan selvfølgelig sætte dit præg, hvis du har lyst.

Bevæger du dig lidt længere ud i Viborg vil du møde en hyggelig gammel by, hvor der er mange hyggelige gader, et rigt handelsliv og caféer og barer, hvor du kan nyde en drink eller øl sammen med lidt godt at spise.

Du kan her finde meget mere inspiration til bolig og studieliv i Viborg kommune under Karriereby Viborg

Campus Viborg på Facebook

Kontakt og vejledning

Praktiske oplysninger

 • Studiebolig

  Er du ung tilflytter fra en anden kommune og flytter til Viborg for at studere, stiller Viborg Kommune boliggaranti. Boligen tilbydes sædvanligvis til indflytning umiddelbart omkring studiestart.

  Lige over for campus Viborg ligger Camp Logos, der indeholder ungdomsboliger udlejet af Boligselskabet Sct. Jørgen. Her er udendørs faciliteter som boldbaner og bålplads, adgang til fælles vaskeri.

  Der er mange muligheder for bolig i Viborg, både tæt på Campus og tæt på Viborg centrum, hvis man ønsker at bo tæt på bylivet og shopping-mulighederne.

  Kontakt boligselskaberne Boligselskabet Sct. Jørgen og Boligselskabet Viborg for yderligere information om boliger i Viborg. 

 • Undervisningstidspunkter

  Der kan planlægges undervisning i tidsrummet 08.15-16.00.

  Vi arbejder med skiftende skemaer, hvilket betyder, at du har et forskelligt skema fra uge til uge.

Uddannelser på Campus Viborg

Medarbejdere

Campuschef
Viborg
Adjunkt
Viborg
Lektor
Viborg
Lektor
Viborg
SPS-vejleder & coach
Viborg
Studiekoordinator
Viborg
Adjunkt
Viborg
Studiekoordinator
Viborg
Lektor
Viborg
Lektor
Viborg
Adjunkt
Viborg
Studiekoordinator
Viborg
Adjunkt
Viborg
Adjunkt
Viborg
Adjunkt
Viborg

Hjalp denne side dig?