Viborg

Vi har et internationalt og pulserende studiemiljø.

Vi bor sammen med VIA University College, og det giver en række fordele – fx betyder det mange studerende under samme tag, så fredagsbaren er festlig, og kantinen er stor.

Velkommen til Erhvervsakademi Danias campus i Viborg. Vi kan tilbyde dig 7 korte videregående uddannelser, hvoraf 3 er engelsksprogede.

På alle vores uddannelser skal du i praktik, så du får en tilknytning til arbejdsmarkedet allerede under dit studie. Vi har et fantastisk samarbejde med det lokale erhvervsliv i Viborg, og har samtidig et stærkt internationalt engagement – fx med en studietur til EU for vores administrationsøkonomer.

 

Fakta

Adresse

Prinsens Allé 2
8800 Viborg

Telefon

7229 1600

E-mail

viborg@eaDania.dk

Arrangementer

Arrangement

Åbent hus for campus Skive og Viborg

Kom til Åbent Hus og få mulighed for at opleve studiemiljøet og stille spørgsmål til studerende, undervisere og studievejledere. Dette arrangement er for vores campusser i Skive og Viborg og afvikles på campus i Skive.

Studiemiljø

Som studerende på Erhvervsakademi Dania i Viborg vil du opleve et nyt og moderne campus med gode fysiske faciliteter og stor åben kantine, der serverer lækker mad til en rimelig SU-venlig pris.

 

Men hvad der er endnu vigtigere er, at du vil møde et nærværende studiemiljø, hvor underviserne går op i, at du trives og bliver dygtig. Vi er ikke bange for at gå en ekstra mil for vores studerende, og ingen kan lære optimalt, hvis de ikke har det godt. Derfor vil du møde undervisere som både kærer sig om din faglighed og dit øvrige velbefindende. Hos os er der plads til alle.

Nærværende undervisning

Undervisningen foregår mest på mindre hold i klasselokaler, som gruppearbejde og i mindre omfang i det store auditorie. Auditoriet bruger vi dog når vi fra tid til anden har spændende arrangementer – som fx vores årlige praktikdating eller et spændende virksomhedsbesøg.

 

Vi gør i det hele taget meget for, at bringe vores undervisning tæt på erhvervslivet. Nogle gange besøger en virksomhed os og andre gange er det dig, der sammen med dine medstuderende og underviseren drager på tur ud i virkeligheden.

Og så skal du selvfølgelig i praktik. På den måde bringer vi dig tæt på erhvervslivet, så du får en virkelighedsnær uddannelse, som du kan gå direkte ud og bruge, når du er færdiguddannet. Enten som ansat eller som iværksætter og selvstændig. Du kan også vælge at læse videre – enten med det samme eller når du har arbejdet i nogle år.

På campus er der rig mulighed for at du og dine medstuderende kan finde et lokale eller en hyggelig krog, som I kan arbejde koncentreret i, når I har gruppearbejde eller blot ønsker at væres sammen. Og er der behov for en tænkepause er der både bordtennis, bordfodbold og air hockey på campus, som I kan bruge helt gratis. Også om natten, da du som studerende har adgang til campus døgnet rundt.

Studielivet når du har fri

Har du lyst til at være social når du ikke har undervisning eller laver opgaver kan du fx gå i studenterhuset, som ligger et stenkast fra campus. Her er der ofte sociale arrangementer – herunder månedlig fredagsbar og store fester i løbet af året. Studenterhusets arrangementer drives af studerende fra Dania og VIA, og du kan selvfølgelig sætte dit præg, hvis du har lyst.

 

Bevæger du dig lidt længere ud i Viborg vil du møde en hyggelig gammel by, hvor der er mange hyggelige gader, et rigt handelsliv og caféer og barer, hvor du kan nyde en drink eller øl sammen med lidt godt at spise.

Campus Viborg på Facebook

Kontakt og vejledning

Object reference not set to an instance of an object.

Praktiske oplysninger

Uddannelser på Campus Viborg

Medarbejdere

 
Campuschef
Viborg
 
Adjunkt
Viborg
 
Lektor
Viborg
 
Lektor
Viborg
 
Konstitueret Campuschef
Viborg
 
Relationskoordinator
Erhvervsakademi Dania
 
Lektor
Viborg
 
Adjunkt
Viborg
 
Studiekoordinator
Viborg
 
Studiesekretær
Viborg
 
Studiekoordinator
Viborg
 
Studieleder
Viborg
 
Lektor
Viborg
 
Lektor
Viborg
 
Lektor
Viborg

Hjalp denne side dig?