Del siden
 
       

Vietnam Summer School gav Malene Pedersen venner for livet

Hun var som studerende på finansøkonom online med på Vietnam Summer School i sommer. Her er hendes Q&A om turen og bedste fotos fra rejsen
Artiklen fortsætter under billedet Selfie af Malene, der læser på Erhvervsakademi Dania, hvor hun står på stranden i Vietnam med solnedgang og havet bag sig
2024-04-15
Erhvervsakademi Dania
/nyheder-og-presse/nyheder/vietnam-summer-school-gav-malene-pedersen-venner-for-livet/

Hvorfor tilmeldte du sig Vietnam Summer School?
- Jeg tilmeldte mig sommerskole, fordi jeg er meget rejseglad og glad for nye oplevelser. Og jeg vidste ikke, hvad jeg skulle bruge min sommerferie på. Vi valgte så at rejse noget før, sådan at vi kom ud og oplevelse flere steder i Vietnam og en smuttur til Philippinerne.

Hvad betød det for dig at være afsted på turen?
- Det betød rigtig meget! Jeg er så glad for, at jeg valgte at tage afsted. Har fået venskaber for livet. Og har oplevet en anden side af verden, som ikke er ligesom vores.

Hvad oplever man på turen?
- Man oplever hvordan et land, der ikke har så meget til rådighed, får hverdagen til at fungere. Man ser, hvordan de fattigste bor, og hvordan de rige bor. Derudover ser man virksomheder, der har outsourcet til Vietnam fra blandt andet Danmark. Vi var på nogle ture lidt længere ud fra byen.

Artiklen fortsætter under billedet Malene, der læser til finansøkonom på Erhvervsakademi Dania, står sammen med underviser og andre studerende på bar til Vietnam Summer School Malene, der læser til finansøkonom på Dania, nyder en fyraftensøl med de andre studerende på Vietnam Summer School

Hvad var din største oplevelse til Vietnam Summer School?
- At opleve verden fra en anden side. Opleve hvordan man bliver anset som udlændinge dernede. Oplevet hvordan vejret lige pludselig skifter fra sol til skybrud! Opleve kulturen og hvor store forskelle, der er.

Hvad vil du sige, hvis nogen spørger dig om, de bør tage af sted på Vietnam Summer School?
- Tag af sted uden at tøve. Det er så fedt at opleve. Man vil møde mennesker, som man måske aldrig vil overveje at snakke med herhjemme. Det er en kæmpe oplevelse og se forskelle på kulturer.

Hjalp denne side dig?