Del siden
 
       

- Jeg lærte at stille spørgsmål til status quo

Et internationalt udviklingsforløb gav Randers-studerende Tinna Riis redskaber til at tænke utraditionelt og nyskabende
Artiklen fortsætter under billedet En gruppe af studerende samt 2 projektmedarbejdere står på en trækonstruktion med sne om sig med en svensk badeanstalt i baggrunden i Varberg i Sverige
2022-01-12
Erhvervsakademi Dania
https://eadania.dk/nyheder-og-presse/nyheder/jeg-laerte-at-stille-spoergsmaal-til-status-quo/

At være iværksætter forbinder de fleste med at være selvstændig. Men faktisk er der mange redskaber, som en entrepreneur bruger, som du også kan bruge i dit arbejdsliv.

Det oplevede 31-årige Tinna Riis fra Hornslet på egen krop, da hun i løbet af efteråret var med i det internationale forløb ’My Entreprenerial journey’.

Det, der overraskede mig mest, var, hvor stor en lille ændring i ens tankegang kan få af betydning

Tinna Riis, deltager i forløbet og studerende

Målet var, at fem studerende fra Erhvervsakademi Dania og fem fra Alexanderson Instituttet i Sverige kom på en personlig udviklingsrejse og lærte at være entreprenante i deres arbejdsliv.

- Jeg lærte at tænke på en anderledes måde og stille spørgsmålstegn ved det normale. Det er nemlig helt okay, selvom du er ny, for det er okay, at du gerne vil gøre en forskel i dit professionelle liv, forklarer Tinna Riis, der er midt i sit bachelorprojekt på studiet International Hospitality Management.

Overskueligt og overraskende
Alle studerende skulle arbejde med en praktisk problemstilling. Da Tinna Riis var i praktik ved Nova Sol sommerhusudlejning i Ebeltoft, blev det også her, hun fandt sin opgave for at gøre en forskel for virksomheden og skabe værdi.

Det er okay, at du gerne vil gøre en forskel i dit professionelle liv

Tinna Riis, studerende og deltager i projektet

- Mit projekt var om bæredygtighed og kunderejsen ud fra det, jeg havde observeret i løbet af sommeren. Forløbet virkede ikke så skoleagtigt og som noget, jeg godt kunne overskue ved siden af bacheloropgave og praktik, fortæller Tinna Riis, der efter sin praktik søgte og fik job ved Nova Sol.

- Det, der overraskede mig mest, var, hvor stor en lille ændring i ens tankegang kan få af betydning. Jeg vidste det godt, men det kom alligevel bag på mig at opleve, og det er jeg glad for, smiler hun.

Forløbet, der har været en del af EU-projektet Scandinavian Growth Creators, sluttede af i Sverige sammen med de alle studerende og undervisere før jul.

Hjalp denne side dig?