Del siden
 
       

Konfetti-drømme går i opfyldelse i praktik

Siden Karoline Holmboe så virksomheden Party In A Box i Løvens Hule på DR, har hun drømt om at arbejde der. Nu lever hun drømmen ud som praktikant
Artiklen fortsætter under billedet Markedsføringsøkonom Karoline Holmbroe kigger ud fra et guldglimmergardin
2021-10-21
Erhvervsakademi Dania
https://eadania.dk/nyheder-og-presse/nyheder/konfetti-droemme-gaar-i-opfyldelse-i-praktik/

Tiden går pludselig i slowmotion på vej op ad rulletrappen i Bruuns Galleri i Aarhus en dag i december. Forenden toner pop-op-butikken fra Party In A Box frem for Karoline Holmboe og kæresten. Og for enden af rulletrappen står Trine Hansen, der har startet virksomheden.

Kæresten giver Karoline en albue i siden og hvisker ’Nu er det nu’.

”Jeg har lært, at man godt må være lidt pushy og gå efter det, jeg gerne vil. Så jeg gik selvfølgelig hen og snakkede med Trine (Hansen, red.), og det endte med at jeg fik praktikplads her ved Party In A Box,” smiler Karoline Holmboe og slår ud med armene i showroomet i Egå.

Nogle gange glemmer jeg, at jeg er praktikant

Karoline Holmboe, markedsføringsøkonom i praktik ved Party In A Box

Hellere lille end stor

Da Karoline Holmboe så virksomheden og direktør Trine Hansen i ”Løvens Hule” på DR, erklærede hun, at dén virksomhed ville hun gerne i praktik i, når hun læste til markedsføringsøkonom på Erhvervsakademi Dania i Randers.

Artiklen fortsætter under billedet Markedsføringsøkonom Karoline Holmboe smiler, mens hun ordner pynt ved Party In A Box Karoline Holmboe valgte bevidst en mindre virksomhed til sin praktiktid, fordi hun ville få lov til at prøve mere og bruge sin kreativitet. Foto: Anne-Mette Gyldenløv

Indtil videre lever konfettirør, ballonguirlander og glimmervimpler fuldstændig op til forventningerne for den 24-årige studerende.

”Jeg valgte bevidst en mindre virksomhed, fordi jeg får lov til at have alle hatte på fra lagerstyring til indkøbsmøder. Jeg lærer alle processer at kende, så mine forslag til markedsføringen passer ind i det, der foregår i virksomheden,” siger Karoline Holmboe, der frygtede plads i en stor virksomhed.

Hun ville nemlig ikke i en stor virksomhed og få standardopgaver alene i marketingafdelingen.

”Jeg nyder at være på en arbejdsplads, hvor jeg ikke ”bare” er praktikant. Jeg bidrager, og jeg kan noget, som ingen andre kan. Nogle gange glemmer jeg, at jeg er praktikant,” fortæller hun.

Designmanual og tunnelsyn

I sin praktik står Karoline Holmboe for nyhedsmails, virksomhedens Pinterest-konto og har lavet en designmanual for virksomhedens visuelle identitet, da det ikke fandtes for den 4-årige virksomhed.

Artiklen fortsætter under billedet Et oppyntet bord til fx barnedåb ved Party In A Box, hvor markedsføringsøkonomen Karoline er i praktik Party In A Box sælger alt tilbehør til fester og særlige lejligheder såsom konfettirør, tallerkener, krus og meget mere

”Designmanualen lærte jeg at lave på studiet, men vi ville så have den som en bog, hvilket er meget mere omstændigt at lave, end jeg troede. Men det har jeg jo så lært af,” forklarer Karoline Holmboe med et smil.

Lige nu skriver hun på sin praktikopgave, og til januar skulle hun gerne være færdiguddannet som markedsføringsøkonom.

”Jeg vil helst ikke lægge en plan for, hvad der så skal ske, for min værste frygt er at få tunnelsyn på den plan og overse de fede muligheder, der byder sig. Det har jeg gjort før, så om jeg vil læse videre eller arbejde, må fremtiden vise,” slutter hun.

Praktikken varer typisk tre måneder i slutningen af studiet, der tager to år.

Hjalp denne side dig?