Del siden
 
       

Marcus ser muligheder som VVS-installatør

Marcus André Hildebrand har en leder i maven. Derfor har han valgt at videreuddanne sig til VVS-installatør hos Erhvervsakademi Dania i Randers.
Artiklen fortsætter under billedet Marcus har læst til VVS installatør
2024-04-15
Erhvervsakademi Dania
/nyheder-og-presse/nyheder/marcus-ser-muligheder-som-vvs-installatoer/

Marcus har en leder i maven

27-årige Marcus André Hildebrand er i gang med sin uddannelse som VVS-installatør. I 2016 fik han svendebrevet i hånden som uddannet VVS-montør, men efter et par år på arbejdsmarkedet besluttede han sig for at læse videre. Han ønskede flere muligheder på hånden.

” Jeg kan godt lide at styre projekter og få tingene til at ske. Derfor synes jeg, at VVS-installatøruddannelsen passede godt til mig. Her lærer jeg nemlig alt om projektstyring, kvalitetssikring og koordinering, og jeg får et ekstra lag på min viden som VVS-uddannet, siger han.

VVS-installatører er særdeles efterspurgte, og det har også haft betydning for Marcus’ valg. Det er vigtigt for ham, at der er gode beskæftigelsesmuligheder, og så er lønnen også god.

Artiklen fortsætter under billedet Marcus er VVS installatør Marcus har et ønske om at gå ledervejen, og VVS-installatøruddannelsen vil bringe ham videre

Jeg kan godt lide at styre projekter og få tingene til at ske. Derfor synes jeg, at VVS-installatøruddannelsen passede godt til mig.

Marcus André Hildebrand , VVS-installatørstuderende, Erhvervsakademi Dania, Randers

Marcus vil ikke slides ned i en ung alder

Marcus tænker ud i fremtiden og vil ikke slides ned i en alt for ung alder. Derfor er VVS-installatøruddannelsen også det perfekte valg for ham. De studerende, der vælger at videreuddanne sig på denne linje, vil alle på en eller anden måde beskæftige sig med ledelse.

”Jeg kunne godt tænke mig at arbejde i et rådgivende ingeniørfirma og lede en håndfuld svende. Virksomheden må rigtig gerne have fokus på udvikling og innovation” forklarer Marcus.

Han er glad for at være på skolebænken igen, og hos Erhvervsakademi Dania i Randers oplever han perfekte rammer og et godt studiemiljø med dygtige undervisere. 

 

Fakta om VVS-installatøruddannelsen:

Uddannelsen til VVS-installatør kombinerer teori og praktik. De første tre semestre foregår på erhvervsakademiet. Her vil du møde praksisorienteret og virkelighedsnær holdundervisning. Du vil opleve virksomhedsbesøg og møde cases fra den virkelige verden.

På fjerde og sidste semester skal du i praktik, hvor teorierne for alvor skal afprøves. Efter praktikken mangler du kun den afsluttende opgave.

Mange VVS-installatører kommer til at arbejde med projektledelse og får meget ansvar.

Hjalp denne side dig?