Del siden
 
       

Niels fik åbenbaring: Det ville være dumt ikke at videreuddanne sig

23-årige Niels Lindner er bidt af at skabe og designe. Derfor har han søgt ind som produktionsteknolog på Dania i Randers
Artiklen fortsætter under billedet Niels Lindner har søgt ind som produktionsteknolog på Erhvervsakademi Dania, som han står foran i solskin
2022-03-16
Erhvervsakademi Dania
https://eadania.dk/nyheder-og-presse/nyheder/niels-fik-aabenbaring-det-ville-vaere-dumt-ikke-at-videreuddanne-sig/

I brætspillet ’Game of life’ er der et felt, hvor du skal vælge mellem at videreuddanne dig eller blive på et arbejde. Spillet gælder om at tjene flest penge og få et godt liv.

Da Niels Lindner fra Randers så spillet af en youtuber, var han ikke i tvivl om at vælge uddannelse. Det gav ham en åbenbaring.

Som produktionsteknolog får jeg lov til at tegne mere, jeg får en bedre løn, og jeg har fået indtryk af, at det er nemmere at få job end som teknisk designer

Niels Lindner, teknisk designer og ansøger til produktionsteknolog-uddannelsen

-Hvorfor gør jeg ikke det? Det er jo dumt at lade være med at uddanne sig, smiler den 23-årige tekniske designer, der derfor har søgt ind på produktionsteknolog-studiet på Erhvervsakademi Dania i Randers.

Skabelse er bedst
Han elsker at designe og skabe. Faktisk drømte han om at blive videnskabsmand som barn, men det var mødet med at designe et bålsted i programmet Inventor, der fik ham sporet ind på drømmejobbet.

- Jeg designede en pyramide vendt på hovedet med halvvægge, og det var den fedeste oplevelse. Jeg har altid haft lyst til at skabe og udvikle, forklarer Niels Lindner.

Artiklen fortsætter under billedet Niels Lindner, der vil være produktionsteknolog, sidder på en bænk udenfor campus i Randers Niels Lindner, der vil være produktionsteknolog, glæder sig til at lære nyt på studiet

Dengang gik han på grundforløb til smed, men skiftede efter oplevelsen straks over til teknisk designer, som er direkte adgangsgivende til studiet som produktionsteknolog.

- Som produktionsteknolog får jeg lov til at tegne mere, jeg får en bedre løn, og jeg har fået indtryk af, at det er nemmere at få job end som teknisk designer, siger han.

I øjeblikket er han jobsøgende, men kun indtil studiestart i september.

- Jeg glæder mig til at opleve hyggen ved at gå i skole og komme hjem og sige, jeg har lært noget nyt, slutter Niels Lindner.

Hjalp denne side dig?