Del siden
 
       

Nyudsprunget dimittend har studeret 3 ½ år i Randers uden at være til stede

16 studerende fra International Hospitality Management dimitterede onsdag den 7. februar fra Dania i Randers. En af dem var Clara-Stina Eidenert, der for første gang besøgte Randers den dag, hun fik sit eksamensbevis.
Artiklen fortsætter under billedet
2024-04-15
Erhvervsakademi Dania
https://eadania.dk/nyheder-og-presse/nyheder/nyudsprunget-dimittend-har-studeret-3-aar-i-randers-uden-at-vaere-til-stede/

International Hospitality Management-uddannelsen er en hybriduddannelse. Det betyder, at de studerende både kan møde op og følge undervisningen fysisk eller de kan vælge at følge undervisningen online. For Clara-Stina Eidenert har online-muligheden været hendes chance for at tage uddannelsen - hendes hjemmeadresse er nemlig på Ærø.

Mange års erfaring som butikschef men havde ikke siddet på en skolebænk i 20 år
Clara-Stina Eidenert er 45 år, og hun har arbejdet i mange år som butikschef, før hun bestemte sig for at studere igen. Faktisk var det 20 år siden, at hun sidst havde siddet på en skolebænk, da hun startede op på service- og oplevelsesøkonom online-uddannelsen, som hun afsluttede, før hun byggede oven på med International Hospitality Management-uddannelsen:

”Jeg var lidt spændt, før jeg startede op som studerende. For det første havde jeg aldrig modtaget online-undervisning før, og det var også 20 år siden, at jeg sidst havde taget en uddannelse. Men jeg fandt hurtigt ud af, at det fungerede fint online, og mange af de erfaringer jeg havde med mig som butikschef, kunne jeg bruge aktivt som studerende”, fortæller Clara-Stina Eidenert og siger videre:

Jeg havde aldrig modtaget online-undervisning før, og det var også 20 år siden, at jeg sidst havde taget en uddannelse

Clara-Stina Eidenert

”Det var både spændende og givende pludselig at sætte teori på mange af de ting, jeg har arbejdet med tidligere. Og det var en stor fordel for mig, at både service- og oplevelsesøkonom og International Hospitality Management-uddannelserne er så praksisrettet, for det gjorde det meget nemmere for mig at være studerende”.

Hvis jeg ikke kunne studere online, havde jeg som ø-boer ikke fået en uddannelse

Clara-Stina Eidenert

Taknemmelig for chancen – nu står den på bæredygtig turisme
Online-uddannelse har givet Clara-Stina Eidenert nogle muligheder, som hun er både glad og taknemmelig for. Udvalget af uddannelser på Ærø er nemlig noget begrænset:

”Jeg er på mange måder taknemmelig for, at det kan lade sig gøre at studere online. Ellers havde jeg som ø-boer ikke fået en uddannelse. Men nu har jeg fået redskaberne og kompetencerne til at forfølge min drøm om at arbejde med bæredygtig turisme”, slutter Clara-Stina Eidenert med smil i stemmen.

Der er også god grund til, at Clara-Stina er glad. For hun afsluttede sin uddannelse med et imponerende 12-tal, og nu får hun samtidig konkret mulighed for at forfølge sin drøm om at arbejde med bæredygtig turisme. Hun har nemlig landet et job som projektleder for møde- og erhvervsturisme hos Ærø Turist & Erhvervsforening.

Du kan læse mere om International Hospitality Management-uddannelsen her.

Hjalp denne side dig?