Del siden
 
       

Studerende vinder designkonkurrence

Multimedie-studerende Johanne Vorre har vundet en stor national konkurrence om at lave designlinje til Fonden for Entreprenørskab
Artiklen fortsætter under billedet Johanne foran sit design
2021-02-04
Erhvervsakademi Dania
/nyheder-og-presse/nyheder/studerende-vinder-designkonkurrence/

Mandag blev 100 gange bedre for 24-årige Johanne Vorre, efter at telefonen ringede. Her fik hun nemlig at vide, at hun har vundet en stor konkurrence fra Fonden for Entreprenørskab om at lave det grafiske design til mesterskaberne i entreprenørskab 2019.

”Jeg blev rigtig glad, da de fortalte, at de godt kunne lide mit arbejde. Det giver sindssygt meget til min faglige selvtillid at få den anerkendelse. Det er noget andet at få ros og ’credit’ fra erhvervslivet end underviserne,” siger Johanne Vorre, der bor i Oddense i Salling.

”Det var den fedeste mandag ever”

Johanne Vorre, multimediedesign-studerende og vinder af designkonkurrence

Til daglig læser hun til multimediedesigner på Erhvervsakademi Dania i Skive, og det er netop på studiet, hun har udviklet det grafiske design.

”Det har været fedt at lave et multifunktionelt design, som kan bruges til både plakater, web og sågar keyhangers. Og så endda at vinde en pris for det,” smiler Johanne Vorre.

Designet rammer målgruppen
Carina Hammer er programleder ved Fonden for Entreprenørskab og har været med til at vælge Johannes design blandt de mange indsendte forslag. 

”Johanne (Vorre, red.) har vundet, fordi hun havde lavet et reelt design, som passede til vores logo. Og et design som, vi mener, rammer målgruppen. Herudover havde hun opsat hendes design således, så vi kunne se det anvendt på forskellige måder. Det gjorde, at vi nemt kunne få et billede af, hvordan fx en plakat kunne tage sig ud på en uddannelsesinstitution, et program eller som banner på facebook,” fortæller Carina Hammer, der i de kommende måneder samarbejder med Johanne om at færdiggøre designet til alle platforme.

Men det var ikke det eneste gode, der skete mandag. Hun fik nemlig også en praktikplads i hus, som hun har drømt om længe.

”Det var den fedeste mandag ever,” griner Johanne Vorre.

Prisen er udover æren på 3.000 kr.

Artiklen fortsætter under billedet Johannes design bliver udstillet på galleri Sådan ser Johanne Vorres vinder-design ud. Foto: Vorre

Hjalp denne side dig?