Del siden
 
       

Nye studerende starter finansbachelorstudiet med Jyske Bank-case

Målet var at komme op med tiltag til Open By Night, hvor banken kan komme i dialog med unge. Studerende roser praksisnærhed
Artiklen fortsætter under billedet Nikolai Thorup og Sarah Schmidt arbejder på opgaven for Jyske Bank under studiet til finansbachelor på Erhvervsakademi Dania i Silkeborg
2024-04-15
Erhvervsakademi Dania
/nyheder-og-presse/nyheder/studiestart-finansbachelor-med-jyske-bank/

Lykkehjul, TikTok og en spåkugle med en havkat i.

Kreativiteten fejlede ikke noget, da 15 nye studerende på finansbachelor-studiet i Silkeborg fremlagde deres business-cases for Jyske Bank.

Allerede på deres 2. dag på studiet skal de lægge budget, se på investeringsprodukter fra banken og foreslå muligheder for at fange målgruppen til Open By Night i byen. Præmier er på højkant, og med kun 24 timer til præsentationen har gruppe 2 fart på.

- Driller den? spørger Nikolai Thorup
- Ja, den fucker helt op nu, sukker Sarah Schmidt, der synes, præsentationen er en smule angstprovokerende.

- Det er lidt overvældende at skulle præsentere for banken, men opgaven fungerer godt. Jeg har aldrig fået opgaver fra erhvervslivet før, da jeg gik på det almene gymnasie, forklarer 21-årige Sarah Schmidt fra Silkeborg, der allerede nu sætter pris på den meget frihed, der ligger i studiegrupper uden lærerovervågning. Størrelsen på holdet er hun særdeles tilfreds med.

- Et lille hold er godt. Jeg ser flere fordele end ulemper ved at være et mindre hold. Jeg er ikke så nervøs for at lave præsentation for Jyske Bank på dag 3 på studiet, fordi vi er 15 og ikke 40, smiler Sarah Schmidt, der også ser frem til mere teambuilding med de andre fra holdet.

Ikke bankfirkantede
Anne Stine Pedersen, der er bankrådgiver ved Jyske Bank, var med ved både start og slut af business-casen.

- Vi synes, det er fedt at være med allerede nu. De studerende er fremtiden, og vi vil gerne være med til at præge dem og vise arbejdspladsen Jyske bank frem, forklarer Anne Stine Pedersen, der arbejdsmæssigt har været meget begejstret for at opleve de studerendes tankegang.

 - De er ikke så ”bankfirkantede” og har mange nye input til os. Jeg er meget imponeret over, hvad de har nået på 24 timer. Forhåbentlig kan det også være med til at fastholde dem på studiet, når det bliver sværere, siger hun med et smil.

Efter businesscasen stod Jyske Bank klar med tirsdagsbar, hvor de studerende kunne dyste mod hinanden i Bar-pong, quiz og andre konkurrencer, før onsdag står på heldags-teambuilding.

Artiklen fortsætter under billedet Efter præmieoverrækkelse til 1. og 2. pladsen holdt Jyske Bank tirsdagsbar for de nye studerende med bar-pong, quiz og andre konkurrencer. Foto: Anne-Mette Grosen

Hjalp denne side dig?