Del siden
 
       
 

Karriere­rådgivning

Bliv vejledt om dine individuelle muligheder på baggrund af dine ønsker og behov. Det er GRATIS.

Du går måske med tankerne om at gøre dig dygtigere i dit nuværende job eller skabe mulighed for nye udfordringer i din karriere i fremtiden. Vi hjælper dig på vej med den optimale rådgivning i forhold til dine behov og ønsker.

På Erhvervsakademi Dania kan du gratis få en times uforpligtende karriererådgivning om efter- og videreuddannelse. Vi hjælper dig til at skabe overblik for dig i forhold til de mange muligheder på uddannelsesmarkedet, og dermed kan du nemmere vurdere, hvad der vil være det rigtige for dig. 

Du kan følge korte intensive kurser, tage et enkelt fag, en hel efter- eller videreuddannelse eller selv sammensætte et individuelt forløb. Er I en gruppe af medarbejdere, kan I sammensætte et skræddersyet forløb, der passer præcist til jeres virksomheds behov.

Karriererådgivning med afsæt i dine behov

Med en times gratis karriererådgivning kan du få en overordnet introduktion til veje og niveauer i efter- og videreuddannelsessystemet. Vi vil altid tage afsæt i dine kompetencer, dine ønsker om faglig udvikling og dine karrieredrømme.

Vi rådgiver dig både i forhold til at bygge videre på den uddannelse og de kompetencer, du allerede har, eller om dine eventuelle ønsker om at skifte karriere og dermed uddanne dig i en helt ny retning. Du sætter dagsordenen til vores samtale. 

Hjalp denne side dig?