Del siden
 
       
 

Campus Horsens

Vi er et nærværende campus, hvor alle kender alle.

Vi er stolte over at uddanne vores studerende, så de enten er eftertragtede e-handels-specialister eller multifunktionelle administrative blæksprutter.

Velkommen til Erhvervsakademi Danias campus i Horsens. Vi kan tilbyde dig 2 korte videregående uddannelser.

På alle vores uddannelser skal du i praktik, så du får en tilknytning til arbejdsmarkedet allerede under dit studie. Vi har et fantastisk samarbejde med det lokale erhvervsliv i Horsens, og har samtidig et stærkt internationalt engagement – fx i form af en studietur til EU for vores administrationsøkonomer.

Video

Fakta

Adresse

Banegårdsgade 2
8700 Horsens

Telefon

7229 1900

E-mail

horsens@eaDania.dk

Studiemiljø

Vælger du en uddannelse hos Erhvervsakademi Dania, vælger du også det nære studiemiljø, hvor din trivsel betyder noget for os. 

Som studerende på Erhvervsakademi Dania i Horsens vil du opleve et nært studiemiljø, hvor du kender alle undervisere, og de kender dig. Vi bor i samme hus som VIA University College og deler fredagsbar og kantine med dem. Her er god mad til en overkommelig pris, og der er altid liv på gange og fællesområder.

 

Du vil møde et nærværende studiemiljø, hvor underviserne går op i, at du trives og bliver dygtig. Vi er ikke bange for at gå en ekstra mil for vores studerende, og ingen kan lære optimalt, hvis de ikke har det godt. Derfor vil du møde undervisere, som både kerer sig om din faglighed og dit øvrige velbefindende. Hos os er der plads til alle.

Nærværende undervisning

Undervisningen foregår mest på mindre hold i klasselokaler og som gruppearbejde. Vi samles dog af og til i større flok – fx når vi fra tid til anden har spændende arrangementer – som fx et spændende virksomhedsbesøg.

Vi gør i det hele taget meget for at bringe vores undervisning tæt på erhvervslivet. Nogle gange besøger en virksomhed os, og andre gange er det dig, der sammen med dine medstuderende og underviseren drager på tur ud i virkeligheden. Og så skal du selvfølgelig i praktik på alle vores uddannelser.

På den måde bringer vi dig tæt på erhvervslivet, så du får en virkelighedsnær uddannelse, du kan gå direkte ud og bruge, når du er færdiguddannet. Enten som ansat eller som iværksætter og selvstændig.

Du kan også vælge at læse videre – enten med det samme eller når du har arbejdet i nogle år.

 

På campus Horsens er der rig mulighed for at du og dine medstuderende kan finde et lokale, et bord eller en hyggelig krog, som I kan arbejde koncentreret i, når I har gruppearbejde eller blot ønsker at væres sammen.

Studielivet når du har fri

Har du lyst til at være social, når du ikke har undervisning kan du fx deltage i de arrangementer, som finder sted på campus sammen med VIA University College. Du og dine medstuderende må også meget gerne arrangere fester og lignende på campus – det er kun hyggeligt og noget, som dine undervisere bakker op om.

Bevæger du dig lidt væk fra campus og ud i Horsens by, finder du en spændende og kulturel by med gode muligheder for shopping og kulturel berigelse. Her er flere barer og caféer og et glimrende natteliv i weekenden.

Campus Horsens på Facebook

Kontakt og vejledning

Campuschef
Horsens
Studiesekretær
Horsens
Studievejledningskoordinator
Erhvervsakademi Dania

Praktiske oplysninger

 • Studiebolig

  I Horsens har du både mulighed for at søge om ungdomsbolig eller studiebolig. Derudover er der flere private boligudlejningsselskaber i Horsens.

  fx Lejerbo

 • Parkering

   

  Der er ikke mulighed for at parkere på P-pladsen ved Campus Horsens

  Vi anbefaler, at du parkerer på den gebyrfrie offentlige P-plads ved Bygholm Park med indkørsel fra Bygholm Parkvej.

  P-pladsen er i gå-afstand til campus. Det tager ca. 10-13 min. at gå til campus. Se kort over ruten her   

  Evt. p-bøder vil ikke blive refunderet af Erhvervsakademi Dania.

Uddannelser på campus Horsens

Medarbejdere

Campuschef
Horsens
Lektor & Studiekoordinator
Horsens
Studiesekretær
Horsens
Lektor & Studiekoordinator
Horsens
Lektor
Horsens
Lektor
Horsens
Adjunkt
Horsens
Studievejledningskoordinator
Erhvervsakademi Dania
Horsens
Horsens

Hjalp denne side dig?