Del siden
 
       
 

Campus Horsens

Vi er et nærværende campus, hvor alle kender alle.

Vi er stolte over at uddanne vores studerende, så de enten er eftertragtede e-handels-specialister eller multifunktionelle administrative blæksprutter.

Velkommen til Erhvervsakademi Danias campus i Horsens. Vi kan tilbyde dig 2 korte videregående uddannelser.

På alle vores uddannelser skal du i praktik, så du får en tilknytning til arbejdsmarkedet allerede under dit studie. Vi har et fantastisk samarbejde med det lokale erhvervsliv i Horsens, og har samtidig et stærkt internationalt engagement – fx i form af en studietur til EU for vores administrationsøkonomer.

Fakta

Adresse

Holmboes Allé 1C
8700 Horsens

Telefon

7229 1900

E-mail

horsens@eaDania.dk

Studiemiljø

Vælger du en uddannelse hos Erhvervsakademi Dania, vælger du også det nære studiemiljø, hvor din trivsel betyder noget for os. 

Som studerende på Erhvervsakademi Dania i Horsens vil du opleve et nært miljø, hvor du kender alle undervisere og de kender dig. Vi bor i samme hus som Horsens Hf og VUC og deler kantine med dem. Her er god mad til en overkommelig pris.

Se videoen og få en rundvisnings af Maria og Helena på campus Horsens.

Video

Du vil møde et nærværende studiemiljø, hvor underviserne går op i, at du trives og bliver dygtig. Vi er ikke bange for at gå en ekstra mil for vores studerende, og ingen kan lære optimalt, hvis de ikke har det godt. Derfor vil du møde undervisere som både kerer sig om din faglighed og dit øvrige velbefindende. Hos os er der plads til alle.

Nærværende undervisning

Undervisningen foregår mest på mindre hold i klasselokaler og som gruppearbejde. Vi samles dog af og til i større flok – fx når vi fra tid til anden har spændende arrangementer – som fx et spændende virksomhedsbesøg.

Vi gør i det hele taget meget for, at bringe vores undervisning tæt på erhvervslivet. Nogle gange besøger en virksomhed os og andre gange er det dig, der sammen med dine medstuderende og underviseren drager på tur ud i virkeligheden. Og så skal du selvfølgelig i praktik. 

På den måde bringer vi dig tæt på erhvervslivet, så du får en virkelighedsnær uddannelse, som du kan gå direkte ud og bruge, når du er færdiguddannet. Enten som ansat eller som iværksætter og selvstændig.

Du kan også vælge at læse videre – enten med det samme eller når du har arbejdet i nogle år.

 

På campus er der rig mulighed for at du og dine medstuderende kan finde et lokale eller en hyggelig krog, som I kan arbejde koncentreret i, når I har gruppearbejde eller blot ønsker at væres sammen.

Studielivet når du har fri

Har du lyst til at være social, når du ikke har undervisning kan du fx deltage i de arrangementer, som finder sted på campus. Du og dine medstuderende må meget gerne arrangere fester og lignende på campus – det er kun hyggeligt og noget som dine undervisere bakker op om.

Bevæger du dig lidt væk fra campus og ud i Horsens by finder du en spændende og kulturel by med gode muligheder for shopping og kulturel berigelse. Her er flere barer og caféer og et glimrende natteliv i weekenden.

Campus Horsens på Facebook

Kontakt og vejledning

Campuschef
Horsens
Studievejleder
Horsens

Praktiske oplysninger

 • Studiebolig

  I Horsens har du både mulighed for at søge om ungdomsbolig eller studiebolig. Derudover er der flere private boligudlejningsselskaber i Horsens.

  fx Lejerbo

 • Parkering

  Der er gratis parkering i forbindelse med campus ved registrering af parkering.

  Dette kræver at registreringsnummer bliver registreret i et elektronisk system. Kontakt derfor altid en medarbejder ved ankomst til campus.

  Evt. p-bøder vil ikke blive refunderet af Erhvervsakademi Dania.

Uddannelser på campus Horsens

Medarbejdere

Campuschef
Horsens
Lektor
Horsens
Studiesekretær
Horsens
Adjunkt
Horsens
Adjunkt
Hedensted
Adjunkt
Horsens
Studievejleder
Horsens

Hjalp denne side dig?