Del siden
 
       
Video

Pris, overtagelse, papirer, forsikringer, flere papirer. Der er nok at holde styr på, når et hus skal sælges. Derfor står ejendomsmægler Danny Bork Hedegaards telefon heller ikke stille særlig længe ad gangen.

For lige nu har han meget travlt - og det kan han godt lide.

- Jeg snakker rigtig meget i telefon, fordi jeg gerne vil det. Vi oplever, der kommer meget til salg, men det bliver ikke liggende særlig længe, fordi der er så mange købere på markedet lige nu, siger Danny Bork Hedegaard, der er daglig leder af ejendomsmægler John Frandsen i Horsens, hvor han også bor.

I januar 2020 blev han daglig leder for den relativt ukendte ejendomsmæglerkæde i byen, og han troede, det ville tage lang tid at vende skuden. Men det gjorde det ikke. Faktisk var butikken sidste år en af de mest vækstende blandt firmaets 33 afdelinger.

Han er en, der søger udfordringer og tempo. Timerne på jobbet er han stoppet med at tælle for længe siden. Og det er ikke fordi, han skal, at han altid tager telefonen i weekenden, men fordi han virkelig godt kan lide livet som ejendomsmægler. Og hvis han mangler noget at lave, går han ud med flyers i postkasserne i weekenden uanset minusgraderne. For så ringer kunderne også direkte til ham.

- Det motiverer mig at se resultater. Jeg ville gerne bevise, at jeg kunne det her, og jeg er mere motiveret, når får friheden til at bevise mine evner, siger Danny Brok Hedegaard.

For to år siden startede han i praktik ved John Frandsen i forbindelse med studiet til finansøkonom på Erhvervsakademi Dania i Silkeborg, som han valgte efter nogle omveje og år med tvivl. For han skulle finde jobbet med både højt tempo, god løn, tal og salg.

- Jeg har altid vidst, at jeg ville være sælger og arbejde med noget, hvor jeg er på hele tiden. Jeg vidste bare ikke hvorhenne og med hvad, forklarer Danny Brok Hedegaard.

Det kan jeg blive som finansøkonom

Hjalp denne side dig?