Del siden
 
       
 
 

Silkeborg

Vi er et nærværende campus med høje ambitioner.

Vi er stolte over at tilbyde videregående uddannelser til unge med ambitioner inden for finans- og handelsverdenen.

Velkommen til Erhvervsakademi Danias campus i Silkeborg. Vi kan tilbyde dig 2 korte videregående uddannelser.

På alle vores uddannelser skal du i praktik, så du får en tilknytning til arbejdsmarkedet allerede under dit studie. Vi har et fantastisk samarbejde med det lokale erhvervsliv i Silkeborg, og har samtidig et stærkt internationalt engagement – fx i form af Summer School i Vietnam, der er et talentprogram, man som studerende har mulighed for at søge om deltagelse på.

 

Fakta

Adresse

Bredhøjvej 18
8600 Silkeborg

Telefon

7229 1500

E-mail

silkeborg@eaDania.dk

Arrangementer

Arrangement

Åbent hus på campus Silkeborg

Kom til Åbent Hus og få mulighed for at opleve studiemiljøet og stille spørgsmål til studerende, undervisere og studievejledere på vores uddannelser til finansøkonom og handelsøkonom.

Studiemiljø

Som studerende på Erhvervsakademi Dania i Silkeborg vil du opleve et lyst og moderne campus med gode fysiske faciliteter. Vi har vores egen skønne kantine, som kræser om os dagligt med formidabel service og dejlig sund mad og lækre kager til priser, hvor SU’en kan være med.

 

Men hvad der er endnu vigtigere er, at du vil møde et nærværende studiemiljø, hvor underviserne går op i, at du trives og bliver dygtig. Vi er ikke bange for at gå en ekstra mil for vores studerende, og ingen kan lære optimalt, hvis de ikke har det godt. Derfor vil du møde undervisere som både kærer sig om din faglighed og dit øvrige velbefindende. Hos os er der plads til alle.

Nærværende undervisning

Undervisningen foregår mest på mindre hold i klasselokaler og som gruppearbejde. Vi samles dog af og til i større flok – fx når vi fra tid til anden har spændende arrangementer – som fx et spændende virksomhedsbesøg.

 

Vi gør i det hele taget meget for, at bringe vores undervisning tæt på erhvervslivet. Nogle gange besøger en virksomhed os og andre gange er det dig, der sammen med dine medstuderende og underviseren drager på tur ud i virkeligheden.

Og så skal du selvfølgelig i praktik. På den måde bringer vi dig tæt på erhvervslivet, så du får en virkelighedsnær uddannelse, som du kan gå direkte ud og bruge, når du er færdiguddannet. Enten som ansat eller som iværksætter og selvstændig. Du kan også vælge at læse videre – enten med det samme eller når du har arbejdet i nogle år.

På campus er der rig mulighed for at du og dine medstuderende kan finde et lokale eller en hyggelig krog, som I kan arbejde koncentreret i, når I har gruppearbejde eller blot ønsker at væres sammen. Og når der er behov for en tænkepause er der bordtennis til fri afbenytteslse.

Studielivet når du har fri

Har du lyst til at være social, når du ikke har undervisning kan du fx deltage i de arrangementer, som finder sted på campus. Du og dine medstuderende må meget gerne arrangere fester og lignende på campus, og dine undervisere og campuschefen bakker op om de sociale initiativer.

Bevæger du dig lidt væk fra campus og ned i Silkeborg by finder du en særpræget smuk og hyggelig by med gode shopping-muligheder og flere barer og caféer.

Silkeborg har et godt natteliv med flere diskoteker og barer placeret centralt og i tæt nærhed af hinanden, så der er gode muligheder for at feste ude i weekenderne.

 

Silkeborg brander sig som Danmarks Outdoor hovedstad, og der er noget om snakken, for naturen og mulighederne heri er i en klasse for sig. Tag fx en tur på mountainbike i de omkringliggende skove.

Campus Silkeborg på Facebook

Kontakt og vejledning

 
Campuschef
Silkeborg
 
Studiesekretær
Silkeborg

Praktiske oplysninger

 • Bolig

  Der er flere boligudlejnings selskaber heraf både boligselskaber samt private udlejere. Du kan f.eks. søge på LejeboligSilkeborg Boligselskab, Boliportalen, AkutBolig, Ledige Lejligheder, BoligbeskedBolignilja FindRoomate

  lejeloven.dk kan du læse mere om hvilke rettigheder og forpligtelser du har som lejer.

 • Transport

  Der går bybusser direkte ud til campus. Find nærmere info på rejseplanen.

  Hvis du ønsker at søge om transportrabat skal du udfylde en digital ansøgning på www.ungdomskort.dk, og vælge punktet, der henvender sig til studerende på en videregående uddannelse. Du kan dog først søge efter, at du har søgt om SU. 
  For at oprette den digitale ansøgning skal du bruge NemID eller et Ungdomskort og have et digitalt foto klar til upload.

  Kører du i egen bil kan der være mulighed for at få kilometer penge hvis man opfylder bestemte kriterier. Læs mere om disse kriterier på www.ungdomskort.dk/kilometerpenge/

 • Kantine

  Der er en kantine hvor du kan købe mad mv. 

  Kantinens åbningstider er;

  Mandag-Torsdag 8.00-10.00 og 11.00-14.00

  Fredag 8.00-10.00 og 11.00-13.00

 • Parkering

  Der er en stor åben parkeringsplads med gratis parkering.

Uddannelser på Campus Silkeborg

Medarbejdere

 
Campuschef
Silkeborg
 
Adjunkt
Silkeborg
 
Administrativ koordinator
Silkeborg
 
Studiekoordinator
Silkeborg
 
Adjunkt
Silkeborg
 
Underviser
Silkeborg
 
Studiekoordinator
Silkeborg
 
Adjunkt
Silkeborg
 
Virksomhedskonsulent
Silkeborg
 
Lektor
Silkeborg
 
Studiesekretær
Silkeborg
 
Adjunkt
Silkeborg

Hjalp denne side dig?