Del siden
 
       

Kreativ og innovativ - med øje for økonomi

Som markedsføringsøkonom får 21-årige Louise Lund lov til at kombinere sine kreative evner med sin glæde for erhvervsøkonomi og innovation
Artiklen fortsætter under billedet Smilende Louise midt i gruppearbejde på markedsføringsøkonom studiet med sort skærm i baggrunden
2021-02-04
Erhvervsakademi Dania
/nyheder-og-presse/nyheder/kreativ-og-innovativ-med-oeje-for-oekonomi/

”Jeg kan godt lide at tegne, være kreativ og få ideer via innovation, men jeg holder også af erhvervsøkonomi. Det er alt sammen en del af uddannelsen til markedsføringsøkonom, som med sine 2 år også er overskuelig for mig at tage,” siger Louise Lund fra Viborg, der læser på Erhvervsakademi Dania.

Hun er glad for at gå på studiet, hvor der er en del gruppearbejde i forhold til handelsskolen. Det har også påvirket hendes drøm med uddannelsen.

Artiklen fortsætter under billedet Markedsføringsøkonom Louise med mønstret tørklæde i klasselokale på campus Viborg Louise Lund holder især af gruppearbejdet på studiet til markedsføringsøkonom

”Det er fedt at høre hinandens holdninger og arbejde som gruppe. Det er blevet vigtigt for mig at sparre med andre, og det giver mig virkelig meget, så min drøm er i fremtiden at være en del af et marketingteam. Det holder jeg meget af,” smiler Louise Lund.

Jeg er kreativ og bruger stadig tal

Louise Lund, læser til markedsføringsøkonom

I sin 3 måneders praktik vil Louise gerne arbejde med sport, fordi hun selv spiller håndbold og arbejder i Sportsmaster ved siden af studiet.

”Det kunne fx være ved Viborg Idrætsråd og lave markedsføring af halv-maratonet. Det kunne være rigtig sjovt,” slutter hun.

Læs mere her om uddannelsen, som du kan tage i Viborg og Randers på Erhvervsakademi Dania.

Hjalp denne side dig?