Del siden
 
       

Markedsføringsøkonomer hjælper Konservative med at starte ungdomsafdeling i Viborg

Stort ønske om at genrejse ungdomsafdelingen i Konservative i Viborg kickstartede samarbejde mellem politikere og studerende på markedsføringsøkonom-studiet
Artiklen fortsætter under billedet De Konservative i Viborg vil starte en ungdomsafdeling og det har de fået hjælp til af markedsføringsøkonom-studerende på Erhvervsakademi Dania
2024-06-11
Erhvervsakademi Dania
/nyheder-og-presse/nyheder/markedsfoeringsoekonomer-hjaelper-konservative-med-at-starte-ungdomsafdeling-i-viborg/

Corona-nedlukningen var svær for mange. Også for De Konservative, hvor rekrutteringen til nye medlemmer til ungdomspartiet blev svær.

Nu vil vælgerforeningen i byen puste liv i det igen, og det har de søgt hjælp til ved de studerende på studiet til markedsføringsøkonom på Erhvervsakademi Dania i Viborg.

- Målet for os var at få noget inspiration og for at få nogen til at undersøge, hvad unge mennesker har lyst til. Det kunne noget at få unge studerende til at spørge endnu yngre mennesker, fordi de er tættere på målgruppen end os, forklarer Lars Hamann, der er bestyrelsesmedlem i Konservative i Viborg og en af opgavestillerne.

Ualmindelig god
Efter intenst arbejde kunne de studerende i går præsentere deres forslag til at komme i gang med arbejdet.

Det overordnede kampagneforslag havde meget fokus på det sociale og fællesskabet med andre unge som værende er vigtigere end det politiske.

Det viste de studerendes spørgeskema lavet blandt unge i Viborg, som også indeholdt overraskelser i hvilke politiske holdninger, der er kraftigt repræsenteret på de forskellige uddannelsesinstitutioner. Hertil kom både events og en 30 sekunders video målrettet 15-20-årige.

Det imponerede både Lars Hamann og byrådsmedlem Steffen Drejer.

- Jeg er imponeret over deres faglige niveau. De var virkelig kvikke og havde gjort sig umage, siger Lars Hamann, og Steffen Drejer fortsætter:

- Jeg har været til min del af præsentationer, og de gjorde det rigtig godt med en ualmindelig god præsentation, siger Steffen Drejer.

Konkret fremtid
Udover de fine roser var der også en invitation til de studerende til at præsentere forslaget til vælgerforenings næste bestyrelsesmøde, så det kan arbejdes videre med af partiet.

- Det vil være en fantastisk god kickstart til at skubbe nogle ting i gang, som ellers kan være lidt svært, for det er sværere for den ældre generation at få kontakten til de unge. Så når vi forhåbentlig op på en højere klinge, siger Steffen Drejer fra Konservative.

Det er første gang, han har prøvet at samarbejde med erhvervsakademiet som case, og han vil anbefaler andre virksomheder at prøve det samme.

- Det er en god kilde for andre virksomheder til inspiration og sparring, og det vil give god mening for alle virksomheder, slutter Steffen Drejer fra Konservative. 

På billedet ses bl.a. Lars Hamann og Steffen Drejer fra Konservative med nogle af de studerende. På samme tid var flere studerende i Varberg på studietur, som laver en aflevering i videoformat.

Hjalp denne side dig?