Del siden
 
       

Tanja tør tage teten

Social- og sundhedshjælperen Tanja Rasmussen er en af de mange, som håber at kunne starte på erhvervsakademiet i Horsens efter sommerferien
Artiklen fortsætter under billedet Portrætbillede af social- og sundhedshjælper Tanja Rasmussen, der sidder på en sofa på en altan i en rød murstensbygning og smiler til kameraet.
2024-04-15
Erhvervsakademi Dania
/nyheder-og-presse/nyheder/tanja-toer-tage-skridtet-nu/

I går 5. juli var der frist for at søge ind på en videregående uddannelse med sit karaktergennemsnit. På grund af corona-pandemien forventes mange flere end normalt at søge ind på et studie, og i år er Tanja Rasmussen fra Horsens klar.

Faktisk søgte hun allerede ind sidste år, men hun ville være helt sikker i sit valg og afslog pladsen som administrationsøkonom-studerende på Erhvervsakademi Dania i Horsens.

”Men jeg var træt af det, sekundet efter jeg havde afslået pladsen, for det er det, jeg ville,” forklarer den 36-årige horsensianer, der nu i løbet af det sidste års tid er blevet helt klar til at starte.

Jeg ser mange spændende jobopslag, hvor jeg ville kunne blande færdighederne fra studiet med min erfaring

Tanja Rasmussen, ansøger til administrationsøkonom-uddannelsen

”Når jeg går ind i noget, gør jeg det med vished om, at det skal lykkes. Det gør jeg nu,” smiler hun.

Først HF og så..

I mange år har hun arbejdet som social- og sundhedshjælper med fysisk og psykisk handicappede. Men der skulle ske noget andet.

Artiklen fortsætter under billedet Portrætbillede af social- og sundhedshjælper Tanja Rasmussen, der at søgt ind på uddannelsen til administrationsøkonom. Tanja står på en altan i en rød murstensbygning og smiler til kameraet. Drømmen er at kombinere administrativt arbejde med sin erfaring som social- og sundhedshjælper

”I mit job er der mange blandede opgaver med både pleje og administration som koordinering, projektstyring osv. Det kan jeg godt lide og tiltaler mig meget,” forklarer Tanja Rasmussen, der satte sig for at tage en HF-uddannelse.

Den blev færdig i 2018 og kan nu bruges til at komme ind på uddannelsen til administrationsøkonom på Erhvervsakademi Dania i Horsens.

Det bedste fra begge verdener

Målet, med at søge ind, er klart.

”Jeg ser mange spændende jobopslag i bl.a. det offentlige, hvor jeg ville kunne blande færdighederne fra studiet med min erfaring. På den måde håber jeg at kunne trække noget fra begge uddannelser ind og få det til at gå op i en helhed i et job som fx projektleder bagefter,” forklarer Tanja Rasmussen.

Hun er også åben for at tage endnu 1,5 år på skolebænken på et top-op-bachelor for at specialisere sig yderligere for at få drømmejobbet.

Men først skal hun have svar på sin ansøgning om optagelse på studiet den 28. juli kl. 00.01 ligesom alle andre ansøgere i landet. Og hun håber på et positivt svar, om hvad hun skal bruge de næste to år på.

”Jeg er ikke længere i tvivl. Nu er det min tur!” slutter hun.

Hjalp denne side dig?