Del siden
 
       
 

Forskning og udvikling

På Erhvervsakademi Dania er vores forsknings-, udviklings- og innovationsaktiviteter (FUI) med til at sikre, at vores undervisning bygger på den nyeste og mest relevante viden inden for vores fagområder.

Vi uddanner fagligt kvalificerede og handlekraftige dimittender til erhvervslivet og vi holder os hele tiden nysgerrige overfor nye udviklinger i erhvervslivet, så vi altid er en relevant videnpartner for virksomheder i vores dækningsområde.

På Erhvervsakademi Dania skabes der ny og relevant viden gennem forsknings-, udviklings- og innovationsprojekter i de faglige miljøer og i samspil med relevante virksomheder og eksterne organisationer.

Selve den overordnede indsats i forhold til videnproduktion er forankret i afdelingen Dania Viden og læring.

Erhvervsakademi Danias arbejde med forskning, udvikling og innovation centrerer sig omkring:

  • Gennemførsel af anvendelsesorienterede projekter i samarbejde med erhverv med henblik på at udvikle og omsætte ny viden
  • Gennemførsel af udviklings- og innovationsprojekter i regi af internationale samarbejdsaftaler under Erasmus+, Interreg, Nordplus m.fl.
  • Gennemførsel af tværgående institutionelle udviklings- og innovationsprojekter med henblik på at øge viden inden for konkrete indsatsområder (eksempelvis pædagogiske udviklingsprojekter)

 

Her finder du Erhvervsakademi Danias serviceattest

Skal du med i et forskningsprojekt?

Vi er altid interesserede i spændende samarbejder, som kan styrke erhvervslivet og vores uddannelser, så de fortsat sikrer, at vores dimittender har kompetencer og kvalifikationer, som er eftertragtede. 

Kontakt os, hvis du vil høre mere om dine muligheder for at deltage i vores forsknings- og udviklingsarbejde.

Viden- og Udviklingschef
Erhvervsakademi Dania
Pædagogisk konsulent
Erhvervsakademi Dania
Lektor
Erhvervsakademi Dania
Lektor
Erhvervsakademi Dania
Lektor
Erhvervsakademi Dania
Pædagogisk konsulent
Erhvervsakademi Dania

Hjalp denne side dig?