Del siden
 
       
 
 

Grenaa

Vi er specialister i spiludvikling.

Dania GAMES har en lang og gloværdig historik i at uddanne spiludviklere. Alle vores uddannelser tager udgangspunkt i spiludvikling, og de fleste af vores studerende interesserer sig meget for computerspil.

Velkommen til Erhvervsakademi Dania, Campus Grenaa – også kaldet Dania GAMES. Vi er en del af Game Hub Denmark Incubator og kan tilbyde dig 2 korte videregående uddannelser, hvor undervisningen tager udgangspunkt i spiludvikling.

Vores uddannelser lever dog fuldt ud op til de almindelige studieordninger på området, og du kan derfor bruge vores uddannelser på lige fod med samme uddannelse et andet sted. Du får bare en stor force på spiludviklingsområdet.

På alle vores uddannelser skal du i praktik, så du får en tilknytning til arbejdsmarkedet allerede under dit studie. Vi har et fantastisk samarbejde med spiludviklingsindustrien, også den del, der ligger i vores nærområde. Samtidig har vi stærkt internationalt engagement – fx i form af talentudviklingsforløb hos Centre of Digital Media i Vancouver i Canada.

 

Fakta

Adresse

N.P. Josiassens Vej 44a
8500 Grenaa

Telefon

7229 1702

E-mail

grenaa@eaDania.dk

Studiemiljø

Som studerende på Dania GAMES vil du opleve et dedikeret spil-miljø, hvor det er helt normalt, at du er passioneret omkring din computer og spil – for det er alle andre også – ligesom underviserne er det. Dania GAMES er et mindre campus, så du lærer hurtigt alle underviserne og dine medstuderende at kende. Vi har ingen kantine, men masser af køleskabe, som du kan opbevare din mad i. Og så elsker vi billig sodavand og chips.

 

Hos os møder du et nærværende studiemiljø, hvor underviserne går op i, at du trives og bliver dygtig. Vi er ikke bange for at gå en ekstra mil for vores studerende, og ingen kan lære optimalt, hvis de ikke har det godt. Derfor vil du møde undervisere som både kærer sig om din faglighed og dit øvrige velbefindende. Hos os er der plads til alle.

Nærværende undervisning

Undervisningen foregår mest på mindre hold i klasselokaler og som gruppearbejde. Vi samles dog af og til i vores nybyggede flotte auditorium – fx når vi fra tid til anden har spændende arrangementer – det kunne være et besøg fra en spil-guru eller internationalt anerkendt spiludviklingsfirma.

 

 

Vi gør i det hele taget meget for, at bringe vores undervisning tæt på virkeligheden. Nogle gange besøger en virksomhed os og andre gange er det dig, der sammen med dine medstuderende og underviseren drager på tur ud i virkeligheden.

 

Og så skal du selvfølgelig i praktik. På den måde bringer vi dig tæt på erhvervslivet, så du får en virkelighedsnær uddannelse, som du kan gå direkte ud og bruge, når du er færdiguddannet. Enten som ansat eller som iværksætter og selvstændig – evt. i tilknytning til Game Hub Denmark. Du kan også vælge at læse videre – enten med det samme eller når du har arbejdet i nogle år.

På campus er der rig mulighed for at du og dine medstuderende kan finde et lokale eller en hyggelig krog, som I kan arbejde koncentreret i, når I har gruppearbejde eller blot ønsker at væres sammen.

Studielivet når du har fri

Har du lyst til at være social, når du ikke har undervisning kan du fx deltage i de arrangementer, som finder sted på campus. Du og dine medstuderende må meget gerne arrangere fester og lignende på campus – det er kun hyggeligt og noget som dine undervisere bakker op om.

 

Grenaa er Danmarks (u)officielle spiludviklingshovedstad og derudover finder du alle de indkøbsmuligheder, som du har behov for i dagligdagen. Der er nemlig et yderst velfungerende internet på spidsen af Djursland, så verdens webshops er lige ved tasterne. Derudover er antallet af fysiske butikker i Grenaa også ganske fint.

 

Dania GAMES på Facebook

Uddannelser hos Dania GAMES

Praktisk info

Praktiske informationer

Medarbejdere

 
Campuschef
Grenaa
 
Senior Business Developer
Grenaa
 
Adjunkt
Grenaa
 
Studiekoordinator
Grenaa
 
Kontormedhjælper
Grenaa
 
Underviser
Grenaa
 
Adjunkt
Grenaa
 
Adjunkt
Grenaa
 
Procesvejleder
Grenaa
 
Managing Director
Grenaa
 
Lektor
Grenaa
 
Underviser
Grenaa
 
Studiekoordinator
Grenaa
 
Studiesekretær
Grenaa

Kontakt og vejledning

 
Campuschef
Grenaa
 
Studiesekretær
Grenaa

Hjalp denne side dig?