Del siden
 
       

Erin vil ændre verden med e-handel

For første gang er muligt at søge ind på Skive-uddannelsen til e-handel. En af ansøgerne er Erin Gertsen, der allerede i dag har egen webshop og vil bruge e-handel til at ændre verden til det bedre
Artiklen fortsætter under billedet Erin Gertsen står på en trappe og læner sig op ad gelænderet, imens hun smiler stort til kameraet.
2024-04-15
Erhvervsakademi Dania
/nyheder-og-presse/nyheder/erin-vil-aendre-verden-med-e-handel/

”Det er en fantastisk lokal mulighed. Selvfølgelig skulle jeg søge ind,” smiler Erin Gertsen stort.

Den 33-årige mor til to fra Rødding ved Skive er en af ansøgere til den nye top-up-bachelor i e-handel, som er kommet til Erhvervsakademi Dania i Skive.

Jeg kan gode lide psykologien, sociologien og salgsdelen af at lave en god hjemmeside

Erin Gertsen, ansøger til e-handels-uddannelse

Erin har allerede sin daglige gang på erhvervsakademiet, hvor hun læser til multimediedesigner. En uddannelse, som gør hende til lidt af en blæksprutte i at skabe digitalt indhold.

”Med overbygningen i e-handel kan jeg blive kreativ specialist. Jeg kan gode lide psykologien, sociologien og salgsdelen af at lave en god hjemmeside. Man skaber jo noget fra ingenting,” forklarer Erin Gertsen.

Artiklen fortsætter under billedet Erin Gertsen fotograferet fra siden, imens hun kigger ligefrem og ser koncentreret ud. Erin Gregersen er sikker på, at e-handel kan være med til at skabe et mære bæredygtigt forbrug på sigt

Hun har allerede sin egen webshop på Etzy, hvor hun sælger små træfigurer, som hun selv maler.

”Det er sejt at lave dem, men også sejt at lave butikken. Finde ud af, hvad vil kunden have og pege dem den rigtige vej. Jeg kan godt lide at lave web-koder og finde den lille ting, som går galt og fikse den. Det er en vidunderlig følelse,” smiler hun.

Lokalt er eneste vej til uddannelse
At have mulighed for at læse lokalt er afgørende for Erin Gertsen, der kommer fra Detroit i USA og flyttede til området efter at have mødt sin danske eksmand. Hun har selv to drenge på syv og fire år, hvoraf den ene har Downs, og derfor er det ikke en mulighed for hende bare at flytte efter et studie.

”Det er fantastisk med lokale uddannelsesmuligheder. Jeg har en uddannelse i skovstyring fra USA, men den kan jeg ikke bruge til noget i Danmark, der slet ikke har skovområder på samme størrelse. Så havde erhvervsakademiet ikke fandtes, måtte jeg finde et arbejde som ufaglært,” forklarer Erin Gertsen, der også er stor fan af det mindre campusmiljø i Skive.

Artiklen fortsætter under billedet Erin Gertsen smiler til kameraet, imens hun holder et par sorte virtuel reality-briller i hænderne. Lige nu er hun i praktik ved Eon Reality i Viborg, hvor hun laver social media marketing

”Jeg kommer fra en storby, hvor man tiltaler sin underviser med efternavn og ikke kender sine medstuderende. I Skive er det mindre, mere familiært, hyggeligt, og folk kender hinanden,” forklarer Erin Gertsen.

Bæredygtig fremtid
Lige nu er hun i praktik ved Eon Reality i Viborg, hvor hun laver social media marketing i tre måneder. På den nye uddannelse skal man i praktik en dag om ugen i stedet for.

Artiklen fortsætter under billedet Erin Gertsen står i døråbningen til sin praktikplads Eon Reality og smiler til kameraet med den ene hånd på døren. Lige nu går Erin dagligt ind på praktikpladsen Eon Reality i Viborg. Efter sommerferien skal det skiftes ud med dørene til Dania i Skive

Samtidig glæder Erin Gertsen sig til at gå endnu mere i dybden med nogle af de ting, som ikke er en del af studiet i dag. Mest af alt er det et skridt for hende mod at arbejde for et bæredygtigt firma, der vil give noget tilbage til og ændre verden.

”Drømmen er at give en bedre verden til mine drenge end den, jeg kom ind i. Det tror jeg, at e-handel kan ændre ved fx at producere efter, en ordre er afgivet. Det kunne eksempelvis være en print on demand-bog, som sparer miljøet for en stor belastning og er mere bæredygtigt end en fysisk butik med stort lager,” slutter hun med et smil.

Hjalp denne side dig?