Del siden
 
       

Åbent hus for campus Skive - februar 2023

Kom til Åbent hus og få mulighed for at opleve studiemiljøet og stille spørgsmål til studerende, undervisere og studievejledere. Mød uddannelserne fra både campus Skive, campus Viborg og campus Hobro: datamatiker, multimediedesigner og professionsbachelor i E-handel, administrationsøkonom, markedsføringsøkonom, it-teknolog, professionsbachelor i dataanalyse. finansøkonom, handelsøkonom og logistikøkonom.
Smilende studerende i gruppearbejde rundt om et bord
22.02.2023
Vector Smart Object1 17:00 - 19:00
Vector Smart Object2 Skive Skive
Vector Smart Object3 Åbent hus
https://eadania.dk/arrangementer/åbent-hus-for-campus-skive-februar2023/
2023-02-22

Bliv klogere på, hvordan undervisningen foregår, hvordan uddannelsen kombinerer teori og praksis og hvilke jobmuligheder uddannelsen giver dig.

Få svar på, hvor mange timer om ugen du skal bruge på studiet, hvilke fag du bliver undervist i, og hvilke specialiseringer uddannelsen har.

Få også viden om, hvorvidt det er en uddannelse, du kan bruge i udlandet, og hvordan studiemiljøet er på campus.

Med andre ord kan Åbent hus gøre dig klogere på dine uddannelsesmuligheder og få dig tættere på et valg om, hvad der er den rette uddannelse for dig.

Program

Fra dørene åbner kl. 17 og indtil kl. 19 kan du frit komme forbi til en personlig snak om vores uddannelser.

Du kan møde både undervisere og studerende fra uddannelserne, som står klar til fortælle om at læse på uddannelserne og give dig en rundvisning på vores campus.

Så tag en ven eller familien under armen, og kom forbi - så vil vi glæde os til at fortælle dig mere om at læse på uddannelserne i Skive, Viborg og Hobro.

Hør mere om disse uddannelser

Adressen er

Arrangmentet afholdes på campus Skive: 

Arvikavej 2a, 7800 Skive 

Hjalp denne side dig?