Del siden
 
       
 

Onlineuddannelser

Med udgangspunkt i vores erfaring med videregående uddannelser og årelange erfaring med onlineuddannelse, har vi udviklet området yderligere, så der nu er lidt mere at vælge imellem inden for online videregående uddannelser.

Hos erhvervsakademi Dania tilbyder vi følgende uddannelser som onlinestudie

» El-installatør / Service Engineer Online

» Finansøkonom Online

» Handelsøkonom Online

» Serviceøkonom Online - Travelguide Management

» Serviceøoknom Online - Esport Management

Finansøkonom Online

Finansøkonom Online er vores første onlineuddannelse. Den henvender sig til dig, der gerne vil arbejde i den finansielle sektor - fx som rådgiver, revisor eller ejendomsmægler.

Serviceøkonom Online

På onlineuddannelsen til serviceøkonom kan du vælge mellem specialiseringer, som lægger op til en karriere i to forskellige brancher i oplevelsesindustrien. Vælg mellem Travelguide Mangement og Esport Management.

Handelsøkonom Online

Onlineuddannelsen til handelsøkonom er et godt valg for dig, som fx har en del års erhvervserfaring, og som gerne vil have nogle formelle kompetencer på plads. Enten fordi du ønsker at avancere inden for den branche, hvor du er, eller fordi du ønsker at ændre retning med et brancheskift.

El-installatør / Service Engineer

Få ultimativ fleksibilitet med vores hybrid-løsning, hvor du selv vælger om du vil læse online med fjernundervisning eller om du vil møde frem. Du kan endda veksle mellem fysisk fremmøde og fjernundervisning.

Uddannelse online

Hos Erhvervsakademi Dania har vi erfaring med videregående uddannelser online som e-learning og fjernstudie i flere år. Ønsket om fjernundervisning startede særligt hos professionelle sportsatleter, som pga. deres træning ikke kunne passe et ordinært studie med daglig fremmøde. Som årene er gået er interessen for onlineuddannelser dog øget markant og generelt. I dag repræsenterer de studerende på vores online uddannelser et bredt udsnit af den studieaktive befolkning. 

Derfor har vi valgt at udvide tilbuddet af uddannelser, som vi udbyder som e-learning digitalt. Alle onlineuddannelserne kan du følge hjemmefra via fjernundervisning - også når du bor i udlandet.

Fjernstudie med SU

Onlineuddannelser er i udgangspunktet SU-berettigede på lige fod med vores øvrige uddannelser. Det betyder fx at du som dansk statsborger vil kunne få SU på mens du læser på et fjernstudie - uanset om du bor i Danmark eller udlandet. Det kræver naturligvis at du har SU-klip til det. 

Gratis online uddannelse

Onlineuddannelser på fuldtid er gratis for dig på lige fod med vores øvrige ordinære uddannelser. Det betyder fx at du som dansk statsborger kan få uddannelsen gratis uanset, hvor i verden du bor.

Det gælder også hvis du er EU- eller EØS statsborger, men her skal du være opmærksom på sprogkravet i forhold til at følge en uddannelse på dansk. Desuden skal du opfylde de ordinære adgangskrav. Er din adgangsgivende eksamen fra udlandet, skal du forvente, at den skal vurderes af Dania eller styrelsen for vurdering af udenlandske eksamensbeviser.

Uddannelse til udlandsdanskere

En onlineuddannelse er et oplagt valg for dig, der bor i udlandet og som gerne vil læse en uddannelse på dansk. 

Det kan være, at du er med din partner i udlandet under vedkommendes udsendelse med sit arbejde. 

Da undervisningen foregår online kan du følge med fra hele verden. Vær opmærksom på, at uddannelsen foregår på dansk og du skal kunne følge med og deltage i uddannelsen på dansk.  

Uddannelse til professionelle atleter

Som professionel sportsudøver har du måske perioder med meget konkurrence-aktivitet, hvor du ikke har tid til at studere ligeså meget som på andre tidspunkter. Her kan en fleksibel uddannelse online være et godt bud, hvor du med din gode selvdisciplin formår at læse mere i andre perioder end andre. 

Vi har gennem årene haft flere professionelle sportsfolk gennem vores ældste onlineuddannelse til finansøkonom, og det er vores erfaring, at matchet mellem onlineuddannelser og professionel atlet er en succes. 

Hjalp denne side dig?