Del siden
 
       
 

Onlineuddannelser

Med udgangspunkt i vores erfaring med videregående uddannelser og årelange erfaring med onlineuddannelse, har vi udviklet området yderligere, så der nu er lidt mere at vælge imellem inden for online videregående uddannelser.

Hos erhvervsakademi Dania tilbyder vi følgende uddannelser som onlinestudie

» Finansøkonom Online

» Handelsøkonom Online

» Serviceøkonom Online - Travelguide Management

» Serviceøoknom Online - Esport Management

Finansøkonom Online

Finansøkonom Online er vores første onlineuddannelse. Den henvender sig til dig, der gerne vil arbejde i den finansielle sektor - fx som rådgiver, revisor eller ejendomsmægler.

Serviceøkonom Online

På onlineuddannelsen til serviceøkonom kan du vælge mellem specialiseringer, som lægger op til en karriere i to forskellige brancher i oplevelsesindustrien. Vælg mellem Travelguide Mangement og Esport Management.

Handelsøkonom Online

Onlineuddannelsen til handelsøkonom er et godt valg for dig, som fx har en del års erhvervserfaring, og som gerne vil have nogle formelle kompetencer på plads. Enten fordi du ønsker at avancere inden for den branche, hvor du er, eller fordi du ønsker at ændre retning med et brancheskift.

Ordinære uddannelser

Vil du have mere at vælge mellem? Vi har mere end 20 videregående uddannelser.

Uddannelse online

Hos Erhvervsakademi Dania har vi erfaring med videregående uddannelser online i flere år. Det startede med en ønske hos særligt professionelle sportsatleter, som pga. deres træning ikke kunne passe et ordinært studie med daglig fremmøde. Som årene er gået er interessen for onlineuddannelser dog øget markant og generelt. I dag repræsenterer de studerende på onlineuddannelserne et bredt udsnit af den studieaktive befolkning. 

Derfor har vi valgt at udvide tilbuddet af uddannelser, som vi udbyder digitalt. Alle onlineuddannelserne kan du følge hjemmefra - også når du bor i udlandet.

Uddannelse til udlandsdanskere

En onlineuddannelse er et oplagt valg for dig, der bor i udlandet og som gerne vil læse en uddannelse på dansk. 

Det kan være, at du er med din partner i udlandet under vedkommendes udsendelse med sit arbejde. 

Måske bor du i udlandet fordi du som backpacker fik lyst til at blive lidt længere tid i udlandet. Hvorfor du bor i udlandet og vil læse en dansk uddannelse er uden betydning. 

Da undervisningen foregår online kan du følge med fra hele verden. 

Uddannelse til professionelle atleter

Som professionel sportsudøver har du måske perioder med meget konkurrence-aktivitet, hvor du ikke har tid til at studere ligeså meget som på andre tidspunkter. Her kan en fleksibel uddannelse online være et godt bud, hvor du med din gode selvdisciplin formår at læse mere i andre perioder end andre. 

Vi har gennem årene haft flere professionelle sportsfolk gennem vores ældste onlineuddannelse til finansøkonom, og det er vores erfaring, at matchet mellem onlineuddannelser og professionel atlet er en succes. 

Hjalp denne side dig?