Eduroam - det trådløse internet

 

Betingelser for anvendelse af Eduroam

Ved anvendelse af Erhvervsakademi Danias trådløse netværk accepterer du at overholde nedenstående regler:

Du skal til enhver tid overholde gældende Dansk lovgivning.

Det er dit ansvar, at din computer er opdateret med anti-virus software, og at alle opdateringer til operativsystemet og andre sikkerhedsopdateringer er installeret. 

Det er ikke tilladt at anvende internettet i sådan en grad, at det forstyrrer driften af det trådløse netværk. Dette omfatter bl.a. brug af en stor andel af den tilgængelige båndbredde.

Det er ulovligt og imod Danias regler at kopiere eller dele film, musik, software og andet ophavsretligt beskyttet materiale uden tilladelse fra indehaveren af ophavsretten.

Erhvervsakademi Dania forbeholder sig retten til at foretage scanninger af nettet med henblik på at afgøre hvilke computere, der er tilkoblet nettet og hvilke tjenester, de benytter.

Sanktioner

Overtrædelse af de gældende regler vil blive håndteret enkeltvis og vurderet ud fra alvorligheden af en evt. overtrædelse.

Hvis overtrædelsen har karakter af strafferetlig, erstatningsretlig eller anden strafbar overtrædelse, vil der blive foretaget politianmeldelse.

Logning 

Der gøres opmærksom på, at brugen af de trådløse netværk logges. Alle autentificeringer logges, så både brugere og computer er registreret, og når netværket bruges, logges det desuden hvilken service, der benyttes mod hvilken server. Gæster fra andre institutioner tilsluttet Eduroam får logget deres autentificeringer på hjemmeinstitutionen. 

Vil du installere programmet?

Find installationsværktøjet på: https://cat.euroroam.org  - Husk du skal hente programmet fra den institution du arbejder/studere hos.

Log in

Du logger ind via den e-mail og adgangskode, du bruger på den uddannelsesinstitution, du tilhører.

Vil du vide mere?  

www.eduroam.dk og www.eduroam.org kan du læse meget mere. 

 

Teknisk information: 

SSID: Eduroam

Kryptering: WPA2/AES

Acces control: 802.1X - PEAP/MSChapV2

Eduroam Logo