Handelsøkonom er perfekt for virksomheden Propaganda

”Hun har skabt sit eget job gennem sin praktik,” siger Propaganda-direktør Niels Thomsen om handelsøkonomen Benedicte Sigtenbjerggaard fra Erhvervsakademi Dania i Horsens. Hun har været i otte måneders praktik som en del af sin uddannelse og er nu ansat i virksomheden.
nyhed

I beskedne lokaler i industriområdet Thorsted i det vestlige Horsens findes en virksomhed, der på få år er blevet kendte for og del af mange danske hjem for skæve produkter med farver, kant og humor.
Virksomheden er Propaganda, der sælger brugskunst og blandt andet står bag salget af Mr. P-lamper, clips formet som fisk og en masse andet tilbehør til hverdagen, så den bliver både mere farverig og sjov.
Nu er 21-årige Benedicte Sigtenbjerggaard fra Horsens blevet fastansat efter otte måneder i lønnet praktik, hvilket er en del af den videregående uddannelse til handelsøkonom ved Erhvervsakademi Dania i Horsens

 ”At få en handelsøkonom i praktik var en god løsning for os, da det gav os mulighed for at prøve samarbejdet af i en overskuelig tidsperiode og uden store omkostninger. Benedicte Sigtenbjerggaard kom med mange kompetencer inden for web, salg og handel, samtidig med at hun har et godt væsen og hurtigt faldt ind i vores måde at arbejde på. Så det er hendes egen fortjeneste, at hun har et job hos os i dag,” fortæller Niels Thomsen, der deler direktørtitlen for Propaganda med Dennis Stougaard.

benedict fisk

Fleksibel og omkostningsfornuftigt med handelsøkonom
Propaganda blev startet i 2008 og er på få år vokset enormt. Filosofien om at sælge skæve produkter til hjemmet med et tvist af humor og farve har været et hit hos de danske forbrugere.

 ”Vi forsøger at holde os så fleksible og effektive som muligt. Vi vil ikke være kæmpestore rent personalemæssigt, og vi har derfor også kun to danske sælgere, en lagermand og en fransktalende studerende ansat her. Med Benedicte som praktikant fik vi løst nogle konkrete arbejdsopgaver på en god måde for os,” siger Niels Thomsen og roser campuschef Annette Poulsen fra Erhvervsakademi Dania i Horsens for at hjælpe med et effektivt rekrutteringsforløb, hvor bestemte studerende blev opfordret til at søge pladsen ved Propaganda.

 Handelsøkonom på messe efter kun én måned
Til daglig ekspederer Benedicte Sigtenbjerggaard ordrer, opdaterer virksomhedens sociale medier, deltager på de danske designmesser og styrer webshoppen, der sælger anderledes brugskunst til både B2B- og B2C-kunder. Hun søgte praktikstillingen ved Propaganda, da det lød som et spændende sted med alsidige arbejdsopgaver inden for salg og markedsføring.

”Allerede efter min første måned deltog jeg på Formland/UP Graded messen sammen med vores sælgere, og det var en sjov oplevelse,” siger Benedicte Sigtenbjerggaard, der er glad for sit job.

 ”Det er super at være her, og det går godt. Jeg vil måske gerne læse videre engang i fremtiden, men ikke lige nu. Jeg er meget glad for at arbejde her hos Propaganda og skal ingen steder,” smiler hun og tilføjer, at hun selvfølgelig også selv har en del af produkterne i sit hjem.

benedict mr. p

25.11.2014