”Jeg elsker biler”

Søren Welløv har søgt ind på den videregående uddannelse som autoteknolog af en helt særlig årsag – han elsker biler
Af Malene Thomsen, kommunikationsmedarbejder
nyhed

En operation i lænden forhindrede 32-årige Søren Welløv i Åbybro at fortsætte sine tidligere jobs som hhv. tømrer og betonchauffør. Han fortsatte med uddannelsen til mekaniker, men efter længere tids sygmelding var han ikke i tvivl om, at der skulle ske noget nyt. Derfor har han nu søgt ind på den videregående uddannelse som autoteknologErhvervsakademi Dania i Viborg.

”Jeg elsker at rode med biler, så det var rigtig svært for mig at acceptere, at jeg ikke længere kunne være mekaniker. Jeg måtte finde på noget nyt, for jeg blev hurtigt rastløs,” fortæller Søren Welløv, der er spændt på de nye udfordringer, der venter med en ny uddannelse.

En ny chance i livet

Da Søren Welløv først hørte om uddannelsen som autoteknolog, var han ikke i tvivl om, at det var den uddannelse, han skulle søge ind på.

”Uddannelsen giver mig mulighed for at blive inden for en branche, som jeg virkelig elsker, og som jeg også vil kunne holde til fysisk i mange år frem,” siger Søren.

Det er med sommerfugle i maven, at han har søgt ind som autoteknolog via kvote 2. For Søren er det som at få en ny chance i livet, og han glæder sig til at komme i gang igen. Selvom det måske er en tilfældighed, at Søren nu vil læse til autoteknolog, har han alligevel gjort sig en del overvejelser omkring valget af fremtidig uddannelse.

”Det er utrolig vigtigt for mig at komme ind på et studie, som jeg kan se en fremtid i. Der skal være en masse muligheder, og at det så er inden for det, jeg virkelig elsker, er jo kun perfekt,” siger Søren, der vil krydse fingre frem til 30. juli, hvor han får svar på, om han er kommet ind på uddannelsen.