Kasper i interkulturel praktik i Thailand

VSI Group opererer som it-virksomhed med salg, projektledelse og udvikling. Kasper Hasager Pedersen, som læser til handelsøkonom på Dania i Randers, har valgt at tage sin praktikdel i virksomheden i Thailand. Direktør og partner i VSI Group Jonas Overgaard er meget tilfreds med Kaspers kompetencer.
nyhed

Jonas Overgaard, der er partner og medejer af VSI Group, har valgt at have handelsøkonomer i praktik på virksomhedens hovedkontor i Thailand.

”At have handelsøkonomer fra Erhvervsakademi Dania i praktik er en god måde at se hinanden an på inden en fastansættelse. De studerende kommer med en bred teoretisk viden, som vi bygger relevante, praktiske erfaringer ovenpå. Man kan sige, at de har en fuld værktøjskasse, hvor vi lærer dem, hvilke redskaber de skal bruge,” fortæller han og fortsætter:

”Typisk har vi en oplæringsproces i det tekniske salg på to-tre måneder i bl.a. CMS-systemer, og derfor er de otte måneders praktik en kæmpe force for os. Handelsøkonomer har modsat erfarne sælgere en sult for at lære, yde og bygge et netværk op, og det gør dem attraktive.”

Læs mere om Kaspers dagligdag her

 

 

29.10.14