Kommende studerende glæder sig til e-købmand-uddannelsen

Mette Bach vil være med helt fremme, hvor det sker, og derfor har hun tilmeldt sig den videregående uddannelse til e-købmand på Erhvervsakademi Dania i Randers ved at læse til handelsøkonom.
nyhed

Tirsdag klippede Randers’ borgmester, Claus Omann Jensen (V), den virtuelle snor over for en ny uddannelse til e-købmand på Erhvervsakademi Dania. Det er en toårig videregående uddannelse for dem, der ønsker en fremtid i detailhandlen på internettet.

Til den lejlighed var Mette Bach dukket op. Hun er nemlig den første tilmeldte studerende på den nye uddannelse.

”Det lyder vanvittigt spændende. Jeg vil gerne med i den forreste vogn. E-handel er jo ikke engang det nye sort mere. Vi er i det, og det bliver kun større og større, og jeg vil gerne være med helt fremme, hvor det sker, forklarer Mette Bach til Tv2 Østjylland.

Hun har valgt uddannelsen for at få flere muligheder.

”Jeg har mindst 25-27 år tilbage på arbejdsmarkedet, og jeg har bare tænkt mig, at det skal være sjovt, og jeg vil gerne stå op hver morgen og glæde mig til at komme på arbejde,” siger hun.

Hvad der skal ske efter de to år på Dania, er endnu uvist for den nye studerende.

”Jeg synes, den her uddannelse åbner så mange døre op, så jeg har ikke lagt mig fast på noget bestemt. Jeg kunne godt se mig selv starte op som selvstændig og arbejde som konsulent, men nu må vi se,” smiler Mette Bach, der glæder sig til at starte til september.

KLIK HER for at læse mere om uddannelsen

Se indslaget her fra TV2 Østjylland med Mette Bach her

 

15.04.15