Ledige kan stadig nå at vælge uddannelse

Selvom 6 ugers selvvalgt uddannelse som mulighed forsvinder for ledige med en videregående uddannelse pr. 1. januar 2015 med den nye beskæftigelsesreform, kan de fleste ledige sagtens fortsat vælge at læse akademiuddannelse på deltid. Men de skal i gang nu, da retten bortfalder pr. 1. januar 2015.
nyhed

Erhvervsakademi Dania er til stede i hele Midtjylland og har derfor en lang række tilbud til ledige, der på den måde kan læse akademiuddannelse på deltid. Udbuddet af fag og kurser i Horsens er bredt og spænder over en lang række arbejdsområder, så det skal nok være muligt at finde et relevant fag til at udnytte retten til 6 ugers selvvalgt uddannelse, inden den forsvinder helt.

Konkrete fordele ved akademiuddannelse

Kursister på Erhvervsakademi Dania siger om udbyttet ved at læse videre:

  • Roberto Schurmann Bentsen er projektchef i NRGi og arbejder til daglig med infrastruktur. Han læste ledelse i praksis og erhvervsøkonomi og fik en masse teoretisk viden, som kunne omsættes i dagligdagen. ”Helt konkret bruger jeg modeller, skabeloner og værktøjer i mit daglige virke som leder til at præsentere beslutninger”.
  • I STARK Horsens har Poul H. Hansen ansvar for drift og salg til bl.a. private og mindre håndværksvirksomheder. ”Jeg vil gerne have læst HD, men det er for tidskrævende, og akademiuddannelse er et godt alternativt, der desuden gav mig adgang til HD 2. del.”

Hvordan kommer du videre?

Se de aktuelle fag på /efteruddannelse.aspx.