Multimediedesigner vinder logoopgave

Boenheden Nattergalevej i Skive skal implementere nyt logo efter, at de mandag kårede multimediedesignerstuderende Michelle Sloth fra uddannelsen på Erhvervsakademi Dania i Skive som vinder af logokonkurrence.
nyhed

Et logo bliver til virkelighed

En logoopgave blev i sidste uge til virkelighed for en multimediedesignerstuderende på Erhvervsakademi Dania. Opgaven lød på at designe en visuel identitet for Boenheden Nattergalevej, som er en enhed under Skive Kommune, for voksne med psykisk nedsat funktionsevne. De studerende på uddannelsen var blevet briefet i december.

Leder Jonna Thorgård kom mandag forbi holdet på den toårige videregående uddannelse for at overrække en lille præmie til kreatøren af det valgte logo. Studerende på 2. semester, Michelle Sloth, fik en god overraskelse denne morgen, da valget var faldet på hendes logo. Jonna overrakte en lille erkendtlighed for opgaven til en glad Michelle.

Lederen af Nattergalevej kunne samtidig fortælle, at logoet vil være at finde på deres nye hjemmeside og alt deres markedsføringsmateriale fremover. 

mmd`briefesmmd`ere  laver logo

Hør mere om den toårige videregående uddannelse til multimediedesigner hos studiekoordinator Niels Østergaard på nios@eadania.dk  og mobil 3068 6878. Læs også om multimediedesigner-uddannelsen på Dania i Skive her.

14.4.2015