Nye el-installatør-studerende vil have flere muligheder

Træt af at trække kabler, mere ansvar og tanker om at starte som selvstændig. Grundene til at starte på vinterholdet på den videregående uddannelse til el-installatør i Hadsten er mange. Læs her et par af de nye studerendes grunde til at starte
nyhed

Simon Thomsen, elektriker, 24 år og fra Randers

Hvorfor er du begyndt på uddannelsen til el-installatør i Hadsten?

"Jeg var kørt træt i el-arbejdet og ville gerne videre i mit liv. Jeg vil gerne have mere ansvar og arbejde som fx projektleder. Uddannelsen i Hadsten har et godt ry i branchen, og så ligger det tæt på mit hjem i Randers. Egentlig ville jeg være startet i sommer, men jeg skulle lige spare op til at leve på SU først, så derfor er jeg startet nu på vinterholdet."


Anders Søgaard, 23 år og fra Varde/Esbjerg-området, bor i Aarhus

Hvorfor er du begyndt på at læse til el-installatør i Hadsten?

"Jeg har tidligere gået på ingeniørhøjskolen, men det var ikke det rigtige for mig. Hadsten havde de fag, som jeg gerne ville have, og så er det tæt på Aarhus, hvor jeg bor med min kæreste. Da jeg opdagede, jeg kunne starte nu til januar, slog jeg til med det samme."

Jakob


Jakob Villefrance, elektriker, 25 år og fra Aarhus

Hvorfor læser du videre til el-installatør på Dania i Hadsten?

"Jeg kunne mærke, at jeg ville noget mere, og at jeg ikke vil trække kabler resten af livet. Jeg vil gerne have mere ansvar inden for fx ledelse. Min far er selvstændig, så det kunne være, jeg også gerne vil prøve at være det. Der er så mange muligheder, så nu må vi se."


Allan Steensgaard, elektriker, 24 år og fra Hobro

Hvorfor læser du til el-installatør i Hadsten?

Allan

"Jeg havde hørt godt om uddannelsen fra andre, der har gået her, og havde god oplevelse med at gå hos naboen, Den jydske Haandværkerskole. Jeg vil læse videre, inden jeg får hus og børn og ikke har råd til at være på SU. Uddannelsen giver mig flere muligheder for jobs."

 

Hvis du skynder dig, kan du stadig nå at være med på holdet til uddannelsen til el-installatør i Hadsten, som startede den 19. januar. 

Hør mere hos studiesekretær Trine Koch på trko@eadania.dk eller på tlf. 2170 3002.

 

 

 

30.01.2015