Nye medarbejdere på Erhvervsakademi Dania

Erhvervsakademi Dania oplever en stigende interesse for sine 21 videregående uddannelser, og det kan mærkes på ansættelsesfronten. I løbet af sommeren 2016 er der kommet flere nye medarbejdere på Danias otte campusser og til de fælles funktioner på tværs af organisationen.
nyhed

Underviser i Randers

Anne-Kathrine Østergaard er pr. 1. august blevet ansat som adjunkt og underviser i optometri på Erhvervsakademi Danias videregående uddannelse i optometri i Randers. Anne-Kathrine Østergaard er selv uddannet optometrist fra skolen og er netop færdig med kandidaten i Optometri og synsvidenskab på Aarhus Universitet. Tidligere har hun arbejdet ved Hans Laursen Optik i Aarhus og Øjenklinikkens optik i Herning. Udover at være underviser er hun i dag også personlig træner i Aarhus, hvor hun selv bor.

Underviser i Hadsten

Niels Vincentz er ansat som intern koordinator og underviser på Erhvervsakademi Dania i Hadsten. Niels er nyuddannet energiteknolog fra Erhvervsakademi Dania, og har inden uddannet arbejdet som lysassistent ved Aarhus Teater og ejendomsfunktionær ved Ejendomsselskabet djursBO. Privat bor han ved Pindstrup på Djursland med sin kone, og fritiden bruges gerne i båden.

Underviser i Hadsten

På Danias campus i Hadsten er Ole Bjerggaard blevet ansat som underviser på de videregående uddannelser til VVS-installatør og energiteknolog. Han er uddannet udvidet maskinmesterog har derudover specialiseret sig indenfor ammoniak som kølemiddel på Kansas State University og Professionshøjskolen Metropol. Derefter har han arbejdet som produkt manager ved blandt andet Danfoss, Grontmij og Emidan. Senest har han arbejdet og undervist i fem år på maskinmesterskolen i Aarhus. Privat bor han i Aarhus.

Studieleder i Randers

Lasse Karlberg er ny studieleder for handels- og markedsføringsøkonomuddannelserne i Randers. Han er uddannet cand. Merc. i data og har derudover en coachuddannelse. Han har blandt andet arbejdet som administrativ leder, selvstændig konsulent samt forsknings- og innovationskonsulent. Senest har han været lektor og chefkonsulent på Ledelsesakademiet på Erhvervsakademi Aarhus. Privat bor Lasse i Hjortshøj med sin kone og sammen har de to børn.

HR Konsulent

Mette Houlberg er startet som HR Konsulent for hele Dania-organisationen. Hun er uddannet cand.merc i organisation og ledelse, og har siden arbejdet som konsulent ved blandt andet Kommunernes Landsforening, VIA og Landsforeningen af Menighedsråd. De sidste knap tre år har 50-årige Mette Houlberg arbejdet som HR konsulent ved Hospitalsenhed Midt i Region Midtjylland, og i sin fritid bruger hun på sin gård med heste.

Underviser i Horsens

Jørgen Kløve er startet som underviser og adjunkt på Erhvervsakademi Dania i Horsens, hvor han skal være tilknyttet den videregående uddannelse til administrationsøkonom. Han er uddannet cand.psych. fra Københavns universitet og har i en årrække været uddannelsesdirektør og rektor for UC Diakonissestiftelsen i København. De sidste tre år har han været forstander på Askov Højskole. Privat bor den 59-årige nye mand på Dania-holdet i Horsens med sin kæreste og bruger fritid på bl.a. at holde foredrag.

Studiesekretær i Hobro

På Danias campus i Hobro er 35-årige Rie Løfquist Madsen blevet ansat som ny studiesekretær. Hun er for nylig blevet færdiguddannet sekretær fra Erhvervsakademi Dania, hvor hun primært har siddet med efteruddannelsesområdet på campus i Randers. Inden da er hun uddannet salgsassistent fra engrosvirksomheden Dagrofa S/Engros og har arbejdet i blandt andet Randers Taxa’s bookingafdeling og som salgsassistent i en tøjbutik i Randers Storcenter. Privat bor Rie i en lille landsby 14 km vest for Hobro med sin søn og sin mand.

Underviser i Hadsten

Mikael Yde er startet som ny underviser på VVS-installatør-uddannelsen i Hadsten. Han er uddannet maskinmester fra Søværnet, hvor han efterfølgende som premierløjtnant har arbejdet som teknisk officer i Nordatlanten og senere som sagsbehandler i Marinestaben. Derudover har den 29-årige nye underviser også arbejdet som brandmand. Privat bor han i Randers med sin kone og søn, og fritiden går med træning.

Underviser i Hadsten

Tom Mejer Antonsen er pr. 1. august ny underviser på automationsteknologuddannelsen i Hadsten. Han er uddannet svagstrømsingeniør og er merkonom i innovation. Tom er 47 år og har de seneste otte år været ansat hos Grundfos BioBooster A/S i Langå som softwareingeniør. Inden det har han arbejdet som softwareudvikler og projektingeniør hos AGCO (tidligere Dronningborg Industries a/s), Sabroe Controls (nu Emerson Climate Technologies) og Cetelco. Privat bor han i Randers med sin kone og tvillinger på 6 år.

Grafiker og marketingkoordinator

Rikke Sand Skougaard Olofsen er startet som grafiker og marketingkoordinator på Erhvervsakademi Dania. Hun er uddannet Design Manager på IBA i Kolding i 2002 og har i 2013 taget en Online Marketing-uddannelse hos Bigum & Co. Derudover har hun 14 års erfaring inden for området og kommer fra en stilling som projektleder/grafiker hos Media-Print. Før det har hun været marketingansvarlig hos Telekæden Vejle A/S og Design Manager hos Dermalogica/FÆRCH. Privat bor 40-årige Rikke i Harridslev tæt på Randers sammen med sin mand og børn.

Underviser i Skive

I Skive er Christian Clausen startet som underviser i IT på Danias campus i Skive, hvor han primært vil undervise på den videregående uddannelse til datamatiker. Han er kandidat i datalogi fra Aarhus Universitet, hvor han i mange omgange har været instruktør og undervist både nye studerende og kandidatstuderende. Senest har han arbejdet som konsulent ved Delegate i Aarhus, hvor han lavede tilpasninger til et stort datahåndteringssystem. Privat bor den 28-årige nye underviser i Skive.

 

FAKTA OM DANIA

  • Erhvervsakademi Dania udbyder videregående- og efteruddannelser i Grenaa, Hadsten, Hobro, Horsens, Randers, Silkeborg, Skive og Viborg
  • I alt udbyder Dania 21 korte videregående uddannelser inden for Business, Sundhed, Oplevelse, Marketing, Teknologi og Administration
  • Samlet er der 2500 fuldtidsstuderende på Dania, hvoraf 320 er internationale studerende, plus et større antal deltidsstuderende.
  • Erhvervsakademi Dania blev officielt indviet 1. januar 2009 og har 160 fuldtidsansatte medarbejdere.