Nye medarbejdere på Dania

Der er kommet nye ansigter til ved Erhvervsakademi Dania, og gamle har skiftet job i løbet af foråret 2016. Se hvem her:
nyhed

Erhvervsdirektør

Birgitte Riise Bjærge er ny erhvervsdirektør for Dania Erhverv, der er Erhvervsakademi Danias samlede enhed for efteruddannelser og kurser. Hun har gennem de seneste tre år arbejdet som campuschef i Silkeborg, hvor hun selv bor. Før det var hun afdelingschef for efteruddannelse og forretningsudvikling på Learnmark i Horsens og har blandt andet en master i offentlig ledelse. Med udnævnelsen som ny erhvervsdirektør vil hun understøtte Erhvervsakademi Danias øgede strategiske fokus på eftervidereuddannelsesområdet.

Campuschef i Silkeborg

Den nye campuschef i Silkeborg bliver 48-årige Flemming Glud Hansen, der er vicedirektør hos Handelsfagskolen i Odder. Han er uddannet HA civiløkonom, officer og har taget en MBA. Tidligere har han arbejdet som Head of HR og Communications ved Berner Region North, HR Manager ved JYSK og kaptajn i Hæren, før han i år 2013 kom til Handelsfagskolen. Privat bor Flemming Glud Hansen i Hammel med sin kone og to døtre på 15 og 12 år.

Studiesekretær

41-årige Anne Møller Hansen er blevet studiesekretær i efteruddannelsesenheden Dania Erhverv med base i Silkeborg for at understøtte det øgede fokus på eftervidereuddannelsesområdet. Hun kommer fra en stilling som uddannelsessekretær på Mercantec i Viborg, hvor hun har været siden 2008. Før det har Anne Møller Hansen også været 14 år ved et shippingfirma, og privat bor hun med sin familie i Viborg.

Uddannelsesfaglig kvalitetskonsulent

Camilla Baunvig Elgaard er ny kvalitetskonsulent i Danias Kvalitetsafdeling. Hun har været underviser på Danias videregående uddannelse til serviceøkonom siden år 2001, hvor hun kom til med en cand.merc i strategi og ledelse. I løbet af sin tid på Dania har hun udover underviserjobbet været koordinator for bachelor-top-up’en i International Hosptality Management. Privat bor hun i Aarhus Nord med sin familie.

Receptionist og omstillingssekretær

Helle Foss Madsen er ny receptionist og omstillingsstillingssekretær i Randers. Hun har hele sit arbejdsliv arbejdet med mennesker, salg og kundeservice og har tidligere bl.a. arbejdet i en årrække for Stofa, hvor hun varetog tovholderfunktion for kundeservice og en række koordineringsopgaver. Privat bor Helle i Lystrup, er gift og mor til to piger på 18 og 19 år.

 

31.03.2016