Nye medarbejdere på Erhvervsakademi Dania

Erhvervsakademi Dania har fået rekordmange nye studerende, og den vækst kan fortsat mærkes på ansættelsesfronten. I løbet af vinteren 2016 er der kommet seks nye medarbejdere på Danias otte campusser og fællesfunktioner i Randers.
nyhed

Konsulent til Dania Erhverv

Den 1. januar 2016 starter Frederik Bundgaard Bjørn som konsulent i efteruddannelsesenheden Dania Erhverv. Frederik er 35 år og bor med sin familie i Hinnerup. Frederik har de senest fem år arbejdet som uddannelseskonsulent hos Aarhus Tech og har tidligere også været konsulent hos Eductor i Skanderborg.

Underviser i Silkeborg

Anders Høyer Vedel fra Skjød starter 1. januar 2016 som ny underviser på Danias campus i Silkeborg. Den 55-årige cand.merc.’er i driftsøkonomi og logistik har været økonomichef i flere virksomheder og undervist i mere end 20 år på forskelle videregående uddannelsesinstitutioner.

Underviser i Hadsten

Claus Tejsner, 53 år fra Viborg og uddannet teknikumingeniør, starter til januar som underviser på Erhvervsakademi Dania i Hadsten. Han har de sidste otte år undervist på VIA og UCN i Allborg på bygningskonstruktør-uddannelsen. Claus har stor erfaring inden for bygning bl.a. tekniske installationer, fugt og BE10, han er EMO certificeret (Energi Mærknings Ordningen), byggesagkyndig og passivhus designer, og så er han halvvejs gennem en master i bygningsfysik.

Underviser i Horsens

Niels Ole Lindberg er ny underviser og praktikkoordinator på campus Horsens pr. 1. januar 2016. Han er kendt i afdelingen, da han var med til at starte uddannelsen op i 2010 som timelærer. Da Niels Ole søgte ud på det privat arbejdsmarked i 2012, fortsatte samarbejdet i form af oplæg og enkelte vejledningsopgaver. Senest har han arbejdet hos Bestseller og kommer herudover med stor erfaring fra detailbranchen. 48-årige Niels Ole Lindberg bor privat i Højbjerg og skal i Horsens varetage praktikområdet, projektarbejde og undervisning i fagene ”organisation og ledelse” samt ”salg, strategi og markedsføring”.

Underviser i Hadsten

41-årige Bjarke Veje Andersen fra Hammel starter som underviser i varme, ventilation og gas på campus i Hadsten. Han er uddannet VVS-installatør, som er en af de fire videregående uddannelser, som Dania har på campus i Hadsten. De seneste seks år har han været ansat på teknologisk instituts afdeling for prøvning af blandt andet ventiler, og han har været selvstændig VVS-installatør i fem år. Han har også tidligere være afdelingsleder på Aarhus sygehus for VVS- og maskinteknik, og så har han kørt som serviceteknikker for Vaillant i to år til deres gaskedler.

IT-supporter-elev

18-årige Rasmus Dahl Jeppesen er i november 2015 startet som it-supporter i lære i Danias fælles it-afdeling. Rasmus bor i Øster Brønderslev og har tidligere været i skolepraktik. I Dania skal han hjælpe medarbejdere og studerende med både små og store it-problemer.

Velkommen til alle sammen!