Dania-studerende live på Radio Viborg

Forhallen på Erhvervsakademi Dania i Viborg var tirsdag morgen omdannet til radiostudie, hvor Radio Viborg interviewede studerende som Karina Storm, der efter 17 års butikskarriere har valgt at læse til administrationsøkonom
nyhed

Fra kl. 6-9.30 tirsdag morgen var MorgenBasserne på Radio Viborg flyttet ud af studiet og ind i forhallen på Erhvervsakademi Dania i Viborg. Værterne Bo Linde og Morten Nielsen talte morgenen igennem med både nuværende studerende, dimittender samt deres arbejdsgivere for at vise, hvordan det er at gå på Dania, og hvad man kan få ud af de videregående uddannelser fra Erhvervsakademi Dania i Viborg.

MorgenBasserne interviewer Karina

En af de studerende, som værterne talte med, var den 38-årige studerende Karina Storm. Hun lavede et stort sporskifte for knap to år siden, da hun efter 17 års arbejde i JYSK valgte at starte på uddannelsen til administrationsøkonom.
”Efter så mange år i samme virksomhed blev min verden ret snæver, og jeg havde brug for at se, at der fandtes mere. Jeg syntes også, det var på tide, at når jeg kom træt hjem fra arbejde, var det af at bruge mit hoved og ikke kun træt fysisk af at stå og gå,” fortalte Karina Storm i radioen. På hjemmefronten arbejder manden også i butik, og med en lille pige blev det efterhånden for hårdt for familien at få hverdagen til at hænge sammen. I dag fortryder hun ikke sit skift:

”Efter starten på mit studie, er der virkelig åbnet sig en ny verden. Hvor jeg nu synes, det er spændende med det danske samfund, samfundsøkonomien og hvad der påvirker hinanden. Jeg er blevet kasser for vores grundejerforening, hvilket jeg aldrig ville have gjort før,” smiler hun, men understreger også, at hun er glad for den bagage hun har taget med sig. ”Den har jeg helt sikkert også kunnet bruge på mit studie,” sluttede den nye radio-stjerne.

Radio Viborg var inviteret netop tirsdag for samtidig at markere praktikerfaringsdagen for de studerende.