Rockwell Automation og Dania i Hadsten satte fokus på det nyeste inden for automation

Alle automationsteknolog-studerende på Erhvervsakademi Dania i Hadsten og el-lærlinge fra styring & regulering på Den jydske Haandværkerskole var primo april inviteret til halvdagsseminar omkring Rockwells produkter og ikke mindst nyeste viden om området.
nyhed

Auditoriet var rammen for spørgelystne studerende

Underviser Poul Erik Jacobsen var begejstet: ”Alle vores studerende var mødt op for at lære af en af de store leverandører indenfor automationssektoren. Og de var faktisk spørgelystne”. Poul Erik fortsætter: ”Fordelen ved mulighederne med Rockwells  programmeringsstandarder er,  at det reducerer tiden og øger sikkerheden ved automationsprogrammering. På den måde tjener de sig hjem i en industri, der efterspørger vores automationsspecialister ”.

Rockwell Automation var repæsenteret med to kapaciteter, commercial engineer Mads Laier og account manager Søren Hald. Mads Laier forklarer: ”Standarder som S88 og Make2Pack kan være tunge emner at kaste sig ud i, men standarden er med til at sikre en højere grad af ensartethed og får i sidste ende projektet hurtigere i mål. Modulær programmering med Power Programming og et stort programbibliotek fra Rockwell sikrer,  at man kommer godt i gang med at implementere fx Make2Pack.”

Kommende automationsspecialister i den danske industri

Mads Laier er selv uddannet indenfor automation og ved, hvad de studerende kommer til at arbejde med: ” De kommende automationsspecialister kommer til at agere på et globalt marked. Derfor er integreret arkitektur også utroligt vigtigt, og det at man på standard EtherNet/IP kan integrere alle sine automationsdicipliner på samme netværk og automationsplatform. Arkitekturen sikrer, at der tages højde for sikkerhedskrav fra producenter af fx fødevarer samtidig med, at integretionen gør det nemt at dokumentere, hvad der sker i produktionsprocessen.”

Rockwell var glade for ved denne lejlighed på Erhvervsakademi Dania i Hadsten, at præsentere det nyeste for skaren af kommende automationsspecialister i den danske industri.

rockwell