Serviceøkonomer arrangerer Skiveegnens Musiklegats festkoncert

Serviceøkonomer fra Erhvervsakademi Dania i Skive har i mange uger arbejdet på at arrangere og planlægge festkoncerten for Skiveegnens Musiklegat, der løber af stablen den 10. maj. Indsatsen dækker over marketing og PR, økonomi og afholdelse af event. De studerende er organiseret om en virksomhed og tager innovative værktøjer i brug for at få så mange til at købe billet til festkoncerten. Keld Dons siger: ”I har gjort det godt indtil videre. Det bliver godt det her, måske det bedste vi har haft.”
nyhed

Torsdag var der præsentation for Keld Dons fra Skiveegnens Musiklegat. De studerende har siden 10. marts været opdelt i bl.a. bestyrelse, marketingafdeling og eventgruppe, så alle dele af festkoncerten kan blive en succes.

søk billetsalgsøk koncert på torv

Serviceøkonomerne har bl.a. afholdt en happening på torvet i Skive, for at kickstarte billetsalget.

Keld Dons var begejstret ved præsentationen.  De studerende opsummerede på tavlen alle opgaver, processer og faser i et servicedesign blueprint. Det giver overblik, og samtidig er der en logistik opgave.

”Jeg har logistik som ansvarsområde og tænker bl.a., hvordan noget skal flyttes fra A til B. Samtidig er en tidsplan vigtig, hvor vi har hørt fra alle involverede, for at være sikre på, at det kan lykkes.”

søk laver legatkoncert 4

 Keld Dons fortsatte:

”Det er ligesom, når I selv skal holde en fest. Et blueprint/servicedesign er ligesom opskriften på en proces, som vi godt kender, da det er ligesom, når vi holder en fest privat. Udfordringen er at få processen til at hænge sammen. Jeg vil råde jer til at lave en tidsplan, bl.a. detaljer for pauserne er vigtige.”

søk legatkoncert 2søk legatkoncert 3

 Der kom også gode råd til de studerende:

”Man skal huske at anerkende hinanden. Det er godt, at I hele tiden anerkender hinanden, så I oplever, at der er brug for jer alle. ”

 Festkoncerten er den 10. maj - og billetter til kr. 50 kan købes på Skive Musikskole.

”I har gjort det godt indtil videre. Det bliver godt det her, måske det bedste vi har haft.”

 

Læs mere om hvordan du kan blive en del af oplevelesesindustrien her

6.5.2015