”Jeg skal se min teori i praksis”

Aldrig har så mange søgt om at starte på Erhvervsakademi Dania som denne vinter. For Maiken Søgaard er studiestarten en mulighed for at komme i gang nu
Af Anne-Mette Gyldenløv, journalist
nyhed

Rigtig mange unge har valgt at søge ind og starte på Erhvervsakademi Dania i Randers i februar.

En af dem er 22-årige Maiken Søgaard fra Randers. Hun glæder sig til at starte på studiet til markedsføringsøkonom og bruge hovedet igen.

I sommer startede hun nemlig på fysioterapeutuddannelsen, men stoppede igen. Derfor er vinterstudiestart helt perfekt for hende.

”Fysioterapeut var en helt anden verden end handelsskolen, hvor jeg kommer fra, og den var ikke rigtig for mig. Jeg er vild med innovation og afsætning, så den kreative vinkel, og måden markedsføringsøkonomerne arbejder på tiltaler mig meget. Det gør det ekstra fedt, at jeg kan starte nu og ikke skal vente til sommer,” forklarer Maiken Søgaard.

Hun kender uddannelsen fra studiepraktik og forskellige innovationsprojekter på Dania, som hun lavede, da hun gik på handelsskolen i Randers.

”Det er jo med at finde den rigtige uddannelse, for jeg skal være på arbejdsmarkedet i mange år, men det er ikke nemt at vælge mellem de mange muligheder. Jeg skal gerne kunne se min teori i praksis, ligesom man gør det på uddannelsen, og så er det meget fedt, at vi kommer ud i praktik og bruger teorien,” siger den kommende studerende, der ser frem til studiestart.

”Nu har jeg ikke læst i et par måneder, så jeg glæder mig til at bruge min hjerne igen,” smiler hun.

Efter uddannelsen har hun planer om at læse videre på top-op bacheloren i International Handel og Markedsføring.