Thomas har fået nye vinkler på kundeservice

Thomas Bosman Eg på 31 år arbejder som specialist i Jyske Banks Kundesupport, hvor han rådgiver bankens kunder inden for onlineløsninger - et job han er god til. Men efter, at Thomas har været på efteruddannelse i Kommunikation og service, har han opdaget nye sider af service, og også Jyske Banks kunder kan mærke en positiv forskel i servicen.
Af Annemarie Chloe Aabling
nyhed

For at blive endnu dygtigere til at supportere bankens kunder er Thomas og hans kollegaer i Kundesupport blevet tilbudt efteruddannelse af Jyske Bank gennem Dania Erhverv, som har skræddersyet kurset specielt til Jyske Banks medarbejdere.

Kommunikation og service - et buzzword i mit arbejde
Thomas’ fornemmeste opgave er at hjælpe kunderne med at løse de udfordringer, som omhandler digitale selvbetjeningsløsninger fx netbank, valutaomregner, Weekly App (en gratis service til alle, der viser det ugentlige forbrug), mobilbank og Swipp (mobilbetaling via App).

”Som frontmedarbejder i Kundesupport har jeg direkte kundekontakt og bruger meget tid på at tale med vores kunder og hjælpe dem online med forskellige digitale services. Og når kunderne har særlige ønsker om nye funktioner, samler jeg op, og videregiver dem til vores Udviklingsafdeling. Derfor er kommunikation og service et buzzword i mit arbejde”, forklarer Thomas.

Kunden skal have en succesoplevelse
Om at deltage i kurset Kommunikation og service siger Thomas: 

”Kurset har åbnet mine øjne for nye måder at servicere vores kunder på. Det har været utroligt interessant at få indsigt i spørgeteknik, og hvordan man bruger sin stemme mere aktivt. Fx kan man betone ord, og smile i telefonen. Det er små signaler, som kunden opfanger. Vi er også blevet trænet i spørgeteknik, skriftlig kommunikation og assertion”, siger han og fortsætter:

”Det handler om at give kunden en succesoplevelse, hver gang kunden kontakter os – og det er jeg blevet skarpere til. Jeg er også blevet mere bevidst om mine fordele og udfordringer som kundemedarbejder”, forklarer Thomas og smiler.

Jyske Bank WEB

Mere ansvar i samtalen
Merete Engel i Jyske Banks HR-afdeling tilbyder medarbejdere i Kundesupport efteruddannelse i Kommunikation og service, fordi hun ønsker at udvikle medarbejderne med dugfrisk viden og øge deres arbejdsmotivation og trivsel.

Om samarbejdet med Dania Erhverv siger udviklingskonsulent, Merete Engel fra Jyske Banks afdeling for Kompetenceudvikling:

”To af vores medarbejdere i Kundesupport har været på kursus i Kommunikation og service. Det var en meget positiv oplevelse for dem. De fortæller, at deres kunder nu oplever et mere klart, direkte og ærligt svar. Med andre ord, vores kunderådgivere tager nu mere ansvar i samtalen”.

FAKTA om Jyske Bank

  • Grundlagt i 1967 og hjemsted i Silkeborg
  • Tredjestørste pengeinstitut på det danske marked, næststørste danske pengeinstitut
  • 4.013 heltidsmedarbejdere (april 2016)
  • 99 danske afdelinger og to udenlandske (april 2016)
  • Egenkapital på ca. 29.680 mio. kr. (marts 2016)
  • Læs mere på www.jyskebank.dk